Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 ianuarie 2020. Momente unice în cuplu și un sentiment apăsător

Horoscop 2 ianuarie 2020. Atmosfera începe să revină la normal, pe măsură ce spiritul Sărbătorilor se stinge, ușor-ușor. Pentru unele zodii, a doua zi din an e momentul când pornesc din nou la drum - cu bucurii, probleme, speranță dar și multe obstacole. Unele dintre ele, aproape invizibile.

de Redactia Observator

la 01.01.2020, 13:22

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 2 ianuarie 2020 - Observator

Horoscop 2 ianuarie 2020. Atmosfera începe să revină la normal, pe măsură ce spiritul Sărbătorilor se stinge, ușor-ușor.

Pentru unele zodii, a doua zi din an e momentul când pornesc din nou la drum - cu bucurii, probleme, speranță dar și multe obstacole. Unele dintre ele, aproape invizibile.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Berbec

Berbecii simt nevoia de liniște, în a doua zi din an. E momentul prielnic pentru a-și reîncărca bateriile, după o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de agitată. O plimbare cu cei dragi, o discuție plăcută cu un prieten apropiat sau un schimb de mesaje mai mult decât prietenoase cu o persoană care le-a furat sufletul ar putea transforma această zi într-una perfectă. Spre seară se anunță vești bune și o mică surpriză!

Horoscop 2 ianuarie 2020 Taur

Taurii ar face bine să stea cu un ochi pe portofel, indiferent de numărul și calitatea tentațiilor. În doar câteva ore s-ar putea crea o gaură financiară demnă de cauze mai bune, iar acestea sunt, de multe ori, momentele în care intervin și alte lucruri mai serioase. E mult mai bine să fii cumpătat și pregătit. În plus, s-ar putea ivi ocazii unice, de care ai putea profita.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea pica pe gânduri, însă, dacă îi întrebi de ce anume, nu vor ști să răspundă. E posibil ca o problemă ce a tot fost amânată să iasă la iveală în cele mai neașteptate forme, semn că o soluție nu mai poate aștepta. Depinde doar de nativii din zodia Gemeni să identifice care este sursa de disconfort și ce s-ar putea face, pentru că altfel vor pierde timp prețios.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Rac

Profită încă de vacanţă din plin şi astăzi preocupă-te doar de hobby-urile tale. Ieşi din casă şi petrece timp în natură. La întoarcere vei descoperi că o rudă îndepărtată a venit să te viziteze şi să nu te mire că îi vei propune să rămână mai multe zile. Mai ales că te simţi în formă să păstrezi o atmosferă de sărbătoare pentru musafir.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Leu

Astăzi e foarte probabil că vei învăţa o lecţie importantă de la un om cu foarte multă experienţă. Tu singur vei provoca această situaţie, cu o frază caustică, şi vei fi surprins că persoana din faţa ta nu va reacţiona aşa cum te aşteptai. Îţi va răspunde foarte calm, dar vei simţi sarcasmul îndreptat spre tine. Vei învăţa să răspunzi la fel atunci când eşti atacat.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Fecioară

Nu trebuie să te laşi influenţat de dispoziţia agresivă a altora din jurul tău. Fiind un caracter impulsiv, rişti ca orice agitaţie sau agresiune în jurul tău să se transforme în ceva periculos în ceea ce te priveşte. Poţi ajunge să te dai gratuit în spectacol în faţa altora doar dintr-o observaţie inofensivă făcută de un străin. E posibil să te trezeşti într-o dispută nedorită cu o rudă, aşa că sfatul zilei e să îţi controlezi orice formă de ceartă care te încearcă.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Balanță

Noul an vine cu provocări mari pentru nativii din Balanță. Astăzi veți fi plini de energie, în timp ce restul vor face tot posibilul pentru a se relaxa și pentru a-și reveni după petrecerea de pomină de Revelion. Vă puteți concentra energia pentru a le face celor dragi o surpriză. Este momentul să intrați, din nou, în centrul atenției tuturor!

Horoscop 2 ianuarie 2020 Scorpion

Este momentul să începeți să lucrați. Veți fi mai mult plictisiți, obosiți și foarte puțin deschiși la ideile familiei sau prietenilor. În orice caz, astăzi va fi doar despre relaxare și despre voi. Vă veți răsfăța corpul și vă veți recăpăta puterile pentru zilele ce urmează.

Horoscop 2 ianuarie 2020 Săgetător

Sufletul petrecerii nu are nevoie de foarte multă odihnă, chiar dacă ultimele zile au fost extrem de obositoare. Împreună cu acei prieteni care încă mai pot duce, veți continua să vă distrați și astăzi. Profitați din plin de aceste momente pentru a vă deconecta de la orice înseamnă problemă. O meritați din plin!

Horoscop 2 ianuarie 2020 Capricorn

Pentru cei din zodia Săgetător, e o zi potrivită pentru călătorii. O scurtă excursie alături de prieteni sau de familie v-ar putea aduce bunădispoziție și energie. Tot astăzi însă, ar trebui să acționați cu atenție în plan financiar, recomandă horoscopul. Ar fi bine să mențineți controlul asupra bugetului și să nu faceți cheltuieli pe unele lucruri de care nu veți mai avea nevoie, după scurt timp.

Horoscop 2 ianuarie 20120 Vărsător

Această zi de joi pare foarte potrivită pentru a o petrece în compania persoanei iubite. Iar momentele împreună se vor dovedi benefice pentru relația voastră. E posibil să primiți și un cadou sau o altă surpriză plăcută din partea partenerului de viață. Și pentru Vărsătorii care nu și-au găsit jumătatea, astăzi socializarea v-ar putea fi un aliat în întâlnirea cu marea dragoste.

Horoscop 2 ianuarie 2019 Pești

Astăzi, nativii din zodia Pești par de neoprit în acțiunile pe care le întreprind. Munca voastră va fi încununată, se pare, de succes și v-ați putea bucura de reușite, inclusiv în plan financiar. În viața personală, ați putea da uitării unele dispute vechi și să reconsolidați unele legături de familie. În compania apropiaților, veți simți încredere, dar și afecțiune, spune horoscopul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 ianuarie 2020. Momente unice în cuplu și un sentiment apăsător