Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 decembrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o decizie dificilă

Horoscop 21 decembrie 2020. Se anunță o zi încărcată de emoții, din care nu vor lipsi provocări și obstacole dintre cele mai diverse.

de Redactia Observator

la 20.12.2020, 16:39

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscop - Shutterstock
  • Horoscopul zilei de luni, 20 decembrie 2020

Horoscop 21 decembrie 2020 Berbec

E perfect acceptabil să te bazezi pe ajutorul celor din jur, în special atunci când te confrunți cu o situație dificilă. Nu merită să duci de unul singur povara psihica a unei decizii, chiar dacă consideri că ai putea. Scopul este să rezolvi cât mai rapid problema, pentru ca apoi să te poți bucura de Sărbători alături de cei dragi.

Horoscop 21 decembrie 2020 Taur

Taurii s-ar putea să fie nevoiți să facă un compromis nu tocmai plăcut, pentru a debloca negocierea unei tranzacții sau rezolvarea unor chestiuni organizatorice. Încearcă să ajungi la un numitor comun, dar nu renunța la ceea ce ți se cuvine, altfel vei rămâne cu un gust amar. Merită să negociezi doar atât timp cât nu se nasc frustrări.

Horoscop 21 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii au un spirit rebel iar asta nu-i ajută în anumite situații. Eticheta trebuie respectată, chiar dacă pare învechită, mai ales atunci când întâlnești persoane importante. E important ca prima impresie să nu fie una care să îți afecteze imagina - asta dacă vrei să rezolvi probleme, nu să-ți faci altele noi. Mare atenție și cu banii, în perioada Crăciunului s-ar putea să cheltuiești cu ușurință sume enorme.

Horoscop 21 decembrie 2020 Rac

Racii care vor să se implice în viața altor persoane o fac pe propriul risc. Chiar dacă intențiile sunt bune și tot ce vrei este să ajuți, s-ar putea să fii scos țap ispășitor în cazul în care apar probleme. Cel mai bine este să îți oferi ajutorul doar atunci când ți se cere. Așa te vei feri de situații delicate. Seara ar putea aduce un mesaj cu subînțeles din partea unei persoane pe care o placi, așa că pregătește-te sufletește.

Horoscop 21 decembrie 2020 Leu

Se întâmplă mult prea multe lucruri acum, ca tu să-ți poți duce la bun sfârșit toate planurile, oricât de entuziasmat ai fi. Oprește-te pentru câteva clipe, trage aer în piep și vezi dacă nu cumva prietenii de lângă tine au nevoie de ajutor. Îți poate fi de mare folos focusarea pe problemele altora. Pe lângă detașarea de care aveai nevoie, ai să vezi că vei afla mai multe despre tine ajutându-i pe ceilalți.

Horoscop 21 decembrie 2020 Fecioară

Ești cu un pas mai aproape de un obiectiv la care lucrezi de foarte mult timp și la mare distanță de obiceiurile proaste din trecut. Este o zi bună pentru un dram de răsfăț. Meriți din plin! Știi ce e cel mai bine pentru tine și, dacă ești fericit, atunci cu siguranță ești pe drumul cel bun.

Horoscop 21 decembrie 2020 Balanță

La final de an ești în sfârșit pe punctul de a închide ușa problemelor trecute de la serviciu/școală. Lucrurile s-au așezat și pare că totul a fost lăsat în urmă. Încearcă să nu te mai gândești la ceea ce s-a întâmplat. Nu e sănătos și nici distractiv. În acest moment trebuie să te orientezi spre o nouă aventură. Începe să planifici următoarea vacanță, următoarea întâlnire sau următorul proiect. Viitorul este luminos!

Horoscop 21 decembrie 2020 Scorpion

Reziști cu brio oricărei tentații astăzi. Autocontrolul tău este la un nivel record, mai ales pentru că începeți să vedeți în cele din urmă beneficiile tuturor eforturilor depuse până acum. Iti place acest sentiment. Este sentimentul că primești o recompensă pentru o munca grea. Păstrează ritmul pentru că ai ajuns prea departe pentru a renunța acum.

Horoscop 21 decembrie 2020 Săgetător

Luni, nativii zodiei Săgetător ar trebui să fie mai bun și mai darnic. Încearcă să nu te mai gândești doar la tine și la bunăstarea ta. Există şansa ca succesul în plan profesional să fie mai aproape decât te aştepţi. Mai mult, astăzi vei rezolva o problemă care nu te-a chinuit în ultima perioadă. Astrele îţi recomandă să ai fii mai atent cu persoanele din jurul tău și să le mulțumești celor care te-au ajutat să ajungi unde ești astăzi.

Horoscop 21 decembrie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii își doresc doar să lenevească acasă și să pună la punct ultimele planuri de Sărbătorile de iarnă. Tot astăzi veţi avea de finalizat anumite chestiuni legate de serviciu, anumite sarcini pe care le-ai tot amânat, dar care te-au ajuns din urmă. De asemenea, este foarte posibil ca o persoană apropiată să-ți ceară ajutorul şi să nu ai cum să refuzi. Chiar dacă te simți obosit, trebuie să faci tot posibilul ca situaţia să se rezolve. 

Horoscop 21 decembrie 2020 Vărsător

Vărsătorii au șansa să întâlnească dragostea adevărată. Vei fi înconjurat de persoane foarte interesante, astfel că este foarte posibil să te îndrăgosteşti iremediabil. Ai două variante: poţi alege să-ţi urmezi inima sau să fii precaut şi să nu te arunci cu capul înainte. Sfatul astrelor pentru tine este să ai curaj și să faci ce simți. Chiar dacă ai suferit în trecut, asta nu înseamnă va fi tot timpul la fel. Mergi pe instinct, șansele ca noua relaţie să fie una perfectă sunt foarte mari. 

Horoscop 21 decembrie 2020 Pești

Luni, nativii zodiei Peşti trebuie să fie un pic mai rezervați. Dacă ești prea prietenos riști să te implici în anumite relaţii care îţi pot afecta serios viitorul. Seara va fi una foarte romantică şi vei avea parte de momente de tandreţe care îți lipseau. Dacă ești deja într-o relaţie, astrele îți recomandă un final de zi liniştit alături de persoana iubită sau de întreaga familie. vor urma câteva zile foarte agitate pentru tine, așa că ai nevoie de multă energie pozitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 21 decembrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o decizie dificilă