Antena Meniu Search
x

Horoscop, 24 iunie 2018. Ziua tentațiilor. Mesaj „din senin” de la prima iubire și o cerere fabuloasă în căsătorie

Horoscop 24 iunie 2018. Este o zi doar pentru tine! Filme, melodii pe care nu le-ai mai auzit de ani întregi, bani dați pe lucruri frumoase, amintiri care-ți aduc roșeață în obraji. După o perioadă agitată, ar fi timpul să revii la obiceiurile care ți-au făcut dintotdeauna plăcere.

Horoscop, 24 iunie. Ziua tentațiilor. Mesaj „din senin” de la prima iubire și o cerere fabuloasă în căsătorie
Horoscop, 24 iunie - Observator

Horoscop 24 iunie 2018. Este o zi doar pentru tine! Filme, melodii pe care nu le-ai mai auzit de ani întregi, bani dați pe lucruri frumoase, amintiri care-ți aduc roșeață în obraji. După o perioadă agitată, ar fi timpul să revii la obiceiurile care ți-au făcut dintotdeauna plăcere. Ascultă-ţi inima: sunt lucruri în viață care, deși minore, ne definesc și ne completează.

Chiar dacă amintirile te năpădesc, ține cont că micile sentimente de care te bucuri/întristezi au un efect miraculos asupra ta: dacă ești într-o perioadă mai rea, îți vor semnala calea de scăpare. Dacă ești într-o perioadă bună, vei avea un motiv în plus de bucurie.

Horoscop 24 iunie 2018 Berbec

Zi liniștită pentru Berbeci. E timpul ideal pentru a te relaxa după o săptămână grea, deși telefonul îți cam dă bătăi de cap. Dacă ești unul dintre cei care au luat un împrumut de la un prieten apropiat, azi e ziua scadenței. Partea rea e că intri în buget, partea bună e că abia așteptai să-ți plătești datoria. Până la urmă nu e vorba de bani, ci de a răspunde ferm la o cerere de ajutor. S-ar putea să te complici cu finanțele pe această lună, dar merită tot efortul. Ai fost ajutat când aveai nevoie, acum e rândul tău să ajuți.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 24 iunie 2018 Taur

Când viața e bună, chiar prea bună, apare mereu un vecin care strică totul. Ba face gălăgie, ba îți inundă baia, ba dă cu bormașina când ți-e lumea mai dragă. Și, colac peste pupăză, astăzi te trezești cu el la ușă. Are o problemă pe care doar tu o poți rezolva. Dacă ești o fire conflictuală ar fi indicat să te abții, mai ales când sunt copii de față. Vecinii au un talent admirabil de a se prezenta cu odraslele când simt că au greșit. Diplomație și multă răbdare, altfel nu se poate. Orice ai zice.

Horoscop 24 iunie Gemeni

Precum peștii care înoată o viață întreagă în acvariu, crezând că sunt în ocean, așa și Gemenii se preocupă doar de ce nu contează, uitând că lumea e mult mai complexă decât își imaginează. Pe primul loc în mintea lor pare a fi o nouă cucerire, care trebuie neapărat înfăptuită printr-o alegere inspirată a hainelor, nu altceva. Uită, acești nativi, că înainte de a fi bine îmbrăcat trebuie să fii cu replicile la purtător, adică inteligent, iar asta e o chestie care se obține ceva mai greu decât o cămașă călcată impecabil. Partea bună e că nu duc lipsă de inteligență, partea rea e că nu și-o folosesc cum trebuie.

Horoscop 24 iunie Rac

Închiși în carapacea lor, racii au parte de o zi neobișnuită. Mai exact, persoane de sex opus par dintr-o dată interesate de tine, iar multitudinea de opțiuni te lasă deopotrivă incitat și vlăguit. Cu cine să vorbești, de ce, de unde toată această agitație? E ca la Loto, o dată câștigi, profită de această zi fabuloasă pentru a face ce-ți poftește inima. Intră în joc cu toată convingerea, se pare că e ora ta norocoasă. Pentru un nativ atât de retras e o ocazie care vine o dată pe an.

Horoscop 24 iunie Leu

Cine a auzit de pasiune intensă nu a trăit această zi. Prădător înăscut, astăzi vei umbla după noi „victime”, care să-ți potolească setea de aventură pe care abia o poți stăpâni. Oportunitățile vin la minut, iar singura ta grijă pare a fi timpul insuficient pentru atâtea pofte. Ai mare grijă, însă, leii sunt regii lanțului trofic, dar există și leoaice. Multe, și mai rele decât îți poți imagina. Dacă lași instinctele să-ți domine ziua s-ar putea să te trezești din prădător victimă, fără să-ți dai seama. Nu că ar fi neplăcut...

Horoscop 24 iunie 2018 Fecioară

Când credeai că dragostea pe care o simți pentru jumătatea ta se stinge, iată că vine un moment fabulos. Din senin, persoana iubită îți dezvăluie planuri pe care le avea de multă vreme, dar despre care nu aveai nicio idee. De ce tocmai acum? De ce tot acest secret? Pentru că ar fi putut să te sperie. Ideea de a renunța la viața lejeră pe care o împărtășeați ar fi putut să te înfricoșeze, mai ales în primele faze ale relației. Acum, cele mai adânci griji ale tale își vor găsi rezolvarea. Cerere în căsătorie, nuntă, credite, copii, nopți nedormite... viață frumoasă.

Horoscop 24 iunie Balanță

Nativii din zodia Balanță au un început de weekend gospodăresc. Treabă prin casă, grădină, lucruri care nu și-au găsit rezolvarea de luni întregi vor fi astăzi finalizate. Nu e chiar atmosferă de concediu, dar cu fiecare situație adusă sub control vei simți un sentiment de împlinire. Nu e cazul să te uiți peste gard, la cei care postează fotografii strălucitoare de vacanță pe Facebook. Adevărata fericire pentru tine este să-ți vezi familia protejată și locuința de nota 10. Iar cine are o familie de nota 10 nu prea o „postează” pe internet...

Horoscop 24 iunie Scorpion

Din păcate, scorpionii sunt ghinioniștii zilei de astăzi. Deși te străduiești să faci totul ca la carte, uneori nu te lasă familia. Mai exact, acea parte a familiei care are nevoie de tine și de părerea ta la orice pas, deși viața ar merge la fel de lin și fără ca tu să exiști. Ar fi indicat să dai dovadă de înțelegere, unele rude s-au obișnuit să întrebe la fiecare pas cum vei reacționa, iar asta nu e o trăsătură de caracter, ci un imperativ al vârstei. Vom ajunge cu toții în acel moment.

Horoscop 24 iunie Săgetător

Se poate să vrei mai mult când banii se împletesc cu distracția și sentimentul că ți-ai făcut treaba ca la carte? E acea zi pe care nu o vei uita niciodată. Efortul tău a fost apreciat, premiat, iar cei care au făcut parte din echipa ta te privesc cu admirație. Nu e nimic rău în a te bucura de acest moment glorios, în care visele au devenit realitate. Pentru asta ai muncit atât de mulți ani, pentru asta ai renunțat la sute de petreceri, pentru asta ai avut nopți nedormite. Bucură-te, de luni o vei lua de la capăt!

Horoscop 24 iunie Capricorn

Și când credeai că vine ziua în care te ocupi, în cele din urmă, de treburi mult amânate, iată că vine un moment care te marchează. Un prieten apropiat dă semnale, destul de clare dacă ești dispus să le înțelegi, că ar cam pofti la jumătatea ta. Mai în glumă, mai în serios, prietenul loial se dovedește a fi dominat de instincte, pe care abia și le stăpânește în prezența ta. Între a acționa cu prudență și a erupe e doar un singur pas. Depinde de tine ce rezolvare vei găsi la această problemă. Important e să îți păstrezi calmul.

Horoscop 24 iunie 2018 Vărsător

Atmosferă încărcată în viața Vărsătorilor. E acea zi în care toți membii familiei își văd doar de propriul interes, iar nimic nu pare a vă uni. E doar un sentiment. Nu pica pradă tendinței de a ridica problema într-un mod radical, cei dragi pot avea doar o zi proastă. Ar fi indicat să te reîntorci la ceea ce-ți place, poate chiar să afișezi o atitudine de detașare, pentru că lucrurile vor reintra pe făgașul normal. O familie fericită e și o familie tristă, uneori, altfel nu se poate. Acceptă acest lucru, idealizarea căminului aduce mai mult rău decât bine. Mama, tatăl, fratele, sora – sunt oameni, înainte de toate. Au probleme, lasă timpul să le rezolve, dar folosește-l într-un mod util.

Horoscop 24 iunie 2018 Pești

Peștii au probleme mari. Probleme de genul unor foste îndrăgosteli, care se trezesc tocmai astăzi să trimită mesaje pe internet cu subînțeles, după ani de liniște. Și nu e nimeni mai potrivit decât nativul din Pești în a desluși aceste mesaje în cheia „îi place tare mult de mine”. Dacă vrei să o iei de la capăt cu această persoană încearcă să nu transformi trecutul într-un paradis pierdut. Există, totuși, un motiv pentru care nu ați fost împreună, și e foarte puțin probabil ca acest motiv să fi fost faptul că nu ați vorbit de vreo cinci, zece ani. Dar, ce să vezi, Peștii înoată bine în aceste ape tulburi, și uită rapid...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop, 24 iunie 2018. Ziua tentațiilor. Mesaj „din senin” de la prima iubire și o cerere fabuloasă în căsătorie