Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 iunie 2018. Bani mulţi, dragoste mare şi un adevăr amar

Horoscop 7 iunie 2018. În această zi nu se vor tolera compromisuri. Astăzi, doar două răspunsuri vor fi date. "Da", sau Nu". Toate celelalte răspunsuri ar trebui ignorate. Există riscul ca răspunsul să nu vă mulţumească, dar adevărul amar, oricare ar fi, este mult mai bun decât o dulce minciună.

Horoscop 7 iunie 2018. Bani mulţi, dragoste mare şi un adevăr amar
Horoscop 7 iunie 2018. Bani mulţi, dragoste mare şi un adevăr amar - Observator.tv

Horoscop 7 iunie 2018. În această zi nu se vor tolera compromisuri. Astăzi, doar două răspunsuri vor fi date. "Da", sau Nu". Toate celelalte răspunsuri ar trebui ignorate.

Există riscul ca răspunsul să nu vă mulţumească, dar adevărul amar, oricare ar fi, este mult mai bun decât o dulce minciună.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va rămâne nemulțumit de experimentul legat de aspectul lor fizic. Veți alege în mod deliberat acest experiment, știind cu certitudine că este puțin probabil ca rezultatul să fie unul pozitiv. În această problemă, caracterul tău încăpățânat se va manifesta din nou, și nu există nici cea mai mică dorință de a renunţa la ideea ta. În ciuda tuturor acestor lucruri, experimentul va fi foarte apreciat de o persoană de care ați fost mult timp atrasă (se pare că noul dvs. stil este foarte atrăgător pentru această persoană).

Pe acelaşi subiect

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi nu trebuie să renunțe la serviciile oferite de un străin. Această persoană vă va ajuta să rezolvați cu ușurință unele probleme (poate că aceasta ar putea fi o defecţiune a mașinii sau a unui aparat electronic). Dacă sunteți de acord să lucrați cu acest specialist, veți câștiga foarte mult. Veți fi foarte mulțumit de expertiza lor, iar în compania acestei persoane vesele vă puteți face un nou prieten.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor putea petrece 7 iunie 2018 fără vreo greutate. Veți ocoli cu tărie toate obstacolele care au apărut în fața voastră, însă veţi avea nevoie de multă strategie. Evitaţi să vorbiți cu oameni care vă pot afecta integritatea, iar în consecință nu va exista o niciun risc de lovitură surprinzătoare. Seara încercaţi să nu rămâneți în interiorul zidurilor casei, pentru că una dintre rudele voastre va avea o dispoziție agresivă. E mai bine să mergi la plimbare şi să eviţi o ceartă monstru.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Rac

Racul astăzi va fi uimit de știrile primite de la a doua jumătate. Partenerul dvs. va raporta că a fost trimis într-o călătorie de afaceri lungă și că este programat să plece imediat. Toată noaptea partenerul dvs. îşi va împacheta valiza și vei privi cu tristeţe la ceea ce se întâmplă. Vă veţi lua la revedere foarte emoționant și foarte cald. Apoi, veți începe să numărați în mod minuțios zilele până la sfârșitul acestei separări.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Leu

Leul astăzi nu ar trebui să se grăbească în chestiuni legate de sfera financiară. Alegerea optimă pentru dvs. este de a renunța complet la orice operațiuni cu economiile bancare. Gândiți-vă la acest lucru, luând notă de tot ce vă vor sfătui experții în domeniul economiei. Seara, concentrați-vă asupra lucrurilor mai rafinate și mai plăcute. Partenerul dvs. va fi foarte fericit dacă uitați de tot și petreceți câteva ore într-o atmosferă romantică.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Fecioară

Pe 7 iunie, Fecioara va reuși să obțină un mare succes în chestiuni legate de sfera afacerilor de dragoste. Dacă aveți un partener de căsătorie, îi veți face să uite definitiv o ceartă recentă. Dacă sunteți singură și visezi să găsești o mare dragoste, aruncă o privire mai atentă la unul dintre colegii tăi de la serviciu. Această persoană atractivă este partenerul ideal pe care l-ați căutat. 

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Balanţă

Balanta astăzi nu ar trebui să fie distrasă de la afaceri prin discuții lungi cu colegii. Colaboratorii dvs. au timp să-și termine afacerea, dar trebuie să vă alăturați rândurilor lucrătorilor dedicați. Poți discuta cu colegii puțin mai târziu, când ziua de lucru se apropie de final. Aveți dorința de a vă aduna undeva într-o cafenea pentru a asculta cu atenție povestirile celorlalți. Alternativ, invitați unii colegi în casa dvs. pentru o ceașcă de cafea. Aveţi un plan de discutat.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor înțelege multe despre comportamentul adevărat al prietenului lor apropiat. Veți primi o dovadă incontestabilă că acest om s-a prefăcut în repetate rânduri că sunteți prieteni buni, acționând într-un mod ascuns, ca și Iuda. Nu încercați să-l faceţi să vorbească şi să recunoască, pentru că nu veți putea ajunge la el. Cel mai corect lucru pe care îl puteți face este să ștergeți o dată pentru totdeauna această persoană din viața voastră.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul pe 7 iunie 2018 ar trebui să acționeze cât se poate de calm. Sunteți înconjurat de probleme care afectează viața de zi cu zi. Ar trebui să determini imediat pentru tine că traiul zilnic nu ar trebui să fie o problemă care să te facă să te panichezi și să-ți distrugi celulele nervoase. Acceptați ceea ce se întâmplă în jurul vostru cu un zâmbet optimist și problemele se vor sfârși. Nu uitați să oferiți acest sfat tuturor celor care împreună cu dvs. se vor confrunta cu necazurile de astăzi.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Capricorn

Capricornul va avea astăzi o împlinire foarte entuziastă. Încercați să înregistrați rezultatele lucrărilor dvs. intelectuale pe hârtie, deoarece merită o examinare extraordinară. Trebuie să dezvoltați aceste idei în orice mod posibil, pentru că ele pot deveni fundamentul unei noi direcții a lumii. Deocamdată filosofați, dar nu uitaţi că aveți o muncă, o familie și o serie de îndatoriri primare.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va vedea din nou ca adevarul nu sta mereu la suprafata. Acest adevăr cu privire la comportamentul unei anumite persoane vă va fi dezvăluit numai după ce vă aflați împreună într-o situație neașteptată. Persoana pe care o vedeți deja în mintea voastră ca a doua jumătate a dvs. se va comporta nedorit, iar acest fapt va avea un efect devastator asupra voastră. Veți încerca imediat să încheiați comunicarea cu ei, acoperindu-vă cu o scuză respectuoasă.

Horoscop 7 iunie 2018 pentru Peşti

Pestii se vor plictisi de evenimentele din aceasta joi. La locul de muncă va exista un proiect important pe care tu și colegii tăi nu-l puteţi termina până târziu seara. Dar atunci când urgența este rezolvată şi lăsată în urmă, veți scoate un oftat colectiv de ușurare. Dacă aveți timp, asigurați-vă că vizitați împreună cafeneaua. Atmosfera acestui eveniment se va asemăna cu o sărbătoare de triumf, ca și cei care s-au întors din război cu victorie și care au nevoie gravă de o descărcare emoțională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 iunie 2018. Bani mulţi, dragoste mare şi un adevăr amar