Antena Meniu Search
x

Horoscop bani și cariera 9 noiembrie 2018. Risc de concediere și un câștig uriaș

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018. Cineva e cu ochii pe Capricorni la tot pasul, la serviciu sau în afaceri. Aceşti nativi trebuie să aibă mare atenţie cu mişcările pe care şi le propun în carieră şi, mai ales, cui dezvăluie asta.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018. Cineva e cu ochii pe Capricorni la tot pasul, la serviciu sau în afaceri.

Aceşti nativi trebuie să aibă mare atenţie cu mişcările pe care şi le propun în carieră şi, mai ales, cui dezvăluie asta.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Scorpion

Vezi și

SCORPIONII simt nevoia de un imbold la serviciu. Sunt puțin dezamăgiți de rezultatele de săptămâna această și nu mai au dispoziția de a face ceva să le îmbunătățească.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Săgetător

Dragi SAGETATORI, astrele prevăd ceva obstacole la locul de muncă. Dar asta nu trebuie să va descurajeze, ci să va ambitioneze chiar mai mult să mergeți până la capăt.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Capricorn

Astrele le recomandă multă atenție în continuare CAPRICORNILOR la cum comunica ceea ce vor. Un coleg sau chiar un șef le urmărește fiecare mișcare.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Vărsător

VARSATORII au un atu care îi poziționează în față celorlalți la birou sau în afaceri. Trebuie să fie conștienți de avantajul pe care îl au și să îl exploateze pentru a obține rezultate cât mai bune.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Pești

PEȘTII se simt puțin dați la o parte din echipa de la locul de muncă. Simt că sunt priviți cu suspiciune, așa că aleg să se închidă că într-o carapace și să devină morocănoși.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII visează astăzi la câștig maxim cu efort minim. Sunt atrași de un proiect foarte avantajos financiar, dar cam vor să tragă chiului de la muncă.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Taur

TAURII sunt sfătuiți să pună deoparte timiditatea astăzi și să se lase apreciați la adevărată lor valoare. Sunt foarte productivi la serviciu și primesc laude, chiar dacă ei nu vor să iasă în evidență.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII tind să fie puțin critici la adresa colegilor de muncă și să stârnească mici conflicte. Au o atitudine superioară, la care ar face bine să renunțe dacă nu își doresc să fie marginalizați de ceilalți.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Rac

Chiar dacă e sfârșit de săptămâna, nativii RAC au o energie debordantă și muncesc la capacitate maximă, iar asta îi va ajută să se remarce. Țintesc către o promovare, dar, atenție, un șef își poate simți amenințat locul.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Leu

LEII sunt cu gândul doar la bani astăzi și nu știu ce să mai facă să își rotunjească veniturile. Ar face bine să își rezerve și timp pentru ei, altfel își vor epuiza complet bateriile.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE vor să fie primele care își duc sarcinile la bun sfârșit la muncă, așa că sunt tentate să trișeze, sperând că nimeni nu va observă. Mare atenție la asta, astrele prevăd chiar o concediere.

Horoscop bani și carieră 9 noiembrie 2018 Balanță

Chiar dacă nu duc la bun sfârșit tot ce și-au propus zilele acestea, BALANȚELE încheie săptămâna cu o stare de bine molipsitoare la locul de muncă, mai ales că au șanse și la un câștig însemnat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop bani și cariera 9 noiembrie 2018. Risc de concediere și un câștig uriaș