Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 24 februarie 2019. O cerere în căsătorie şi cadoul perfect

Horoscop dragoste 24 februarie 2019. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi, care ar putea fi surprinşi de o cerere în căsătorie.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 08:30

Vezi și

Horoscop dragoste 24 februarie 2019. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi, care ar putea fi surprinşi de o cerere în căsătorie.

Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste 24 februarie 2019 Berbec

Ziua de Duminica ar putea inceape cu emoţii pentru Berbeci. Sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită. Nu trebuie să-şi facă griji. Gestul contează mai mult decât valoarea cadoului.

Horoscop dragoste 24 februarie 2019 Taur

Taurii sunt buni consilieri astăzi. Vor da sfaturi care vor fi de mare ajutor!

Horoscop dragoste 24 februarie Gemeni

Se ştie că Gemenii sunt printre cei mai romantici nativi, iar astazi işi vor arăta din plin această latură. Amintirile create, vor fi de neuitat!

Horoscop dragoste 24 februarie Rac

Racii îşi vor recupera bunadispoziţie! Au şi de ce..Totul merge ca pe roate, iar în compania persoanei iubite se pot simţi cu adevărat împliniţi.

Horoscop dragoste 24 februarie Leu

Leii sunt nişte cuceritori! Iar dacă raţiunea se pune în calea sentimentelor. Ar trebui să-şi asculte inima. Vor avea multe de câştigat!

Horoscop dragoste 24 februarie Fecioară

Probleme în Paradis pentru Nativii Fecioară! Partenerul de viaţă vrea şi mai mult de la ei. Aşa că ar face bine să depună ceva eforturi astăzi. Altfel va fi o seară lungă, dar nu oricum, ci plină de discuţii în contradictoriu.

Horoscop dragoste 24 februarie Balanţă

În schimb Balanţele, sunt îndrăgostite peste măsură. Iar planurile pentru un viitor nu sunt prea departe, aşa că se pot aştepta chiar la o cerere în căsătorie.

Horoscop dragoste 24 februarie Scorpion

Dacă nu sunteţi buni ascultători, nu staţi în preajma Scorpionilor! Vorbesc mult şi sar de la un subiect la altul. Acesta este modul lor de a-şi consuma energia astăzi.

Horoscop dragoste 24 februarie Săgetător

Cum Săgetătorii sunt plini de idei ingenioase...şi foarte spontani. Este posibil ca în această zi să facă o mică escapadă cu familia, undeva..nu foarte departe.

Horoscop dragoste 24 februarie Capricorn

Se simte puţină confuzie în viaţa Capricornilor! Sunt debusolaţi, mai fac şi greşeli, dar un singur lucru este clar! Sunt doar la un pas de obiectivul propus. Aşadar, capul sus!

Horoscop dragoste 24 februarie Vărsător

Iar Varsatorii caută fericirea, dar ea se află chiar sub nasul lor! Pentru că bucuria nu vine doar din marile realizări, ci din lucrurile mărunte pe care le trăim zi de zi.

Horoscop dragoste 24 februarie Peşti

Cineva să le aducă aminte Peştilor că astazi este Dragobetele. Înţelegem că sunt foarte ocupaţi însă, momentele romantice, îi pot motiva mai mult în tot ceea ce fac

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 24 februarie 2019. O cerere în căsătorie şi cadoul perfect