Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 9 iunie 2019. Veşti bune în plan sentimental pentru nativii Scorpion

Horoscop dragoste 9 iunie 2019. Astrologii vin cu veşti bune în dragoste, mai ales pentru nativii zodiei Scorpion. Scorpionii primesc astăzi o vizită neaşteptată.

de Redactia Observator

la 09.06.2019, 08:59

Vezi și

Horoscop dragoste 9 iunie 2019. Astrologii vin cu veşti bune în dragoste, mai ales pentru nativii zodiei Scorpion. Scorpionii primesc astăzi o vizită neaşteptată.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Berbec

Berbecii ar putea lua o decizie care să rănească persoana iubită sau pe cei dragi lor şi să fie acuzaţi ca sunt foarte egoişti.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Taur

Iar Taurii sunt numai un zâmbet şi cu capul în nori de dimineaţă până seara. De vină ar putea fi un joc de cuvinte, un mic flirt cu cineva din anturajul lor.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Gemeni

Gemenii îi fac tot felul de promisiuni persoanei iubite, pe care însă nici ei nu le cred. Ar face bine să îşi revizuiască planurile şi să fie puţin mai raţionali.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Rac

Racii se pot avânta cu capul înainte într-o poveste cu o persoană despre care nu ştiu mai nimic, însă care aproape că le dă lumea peste cap.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Leu

Mare atenţie la sănătate astăzi, dragi nativi Leu, pentru că v-aţi cam neglijat în ultima perioadă, iar excesele îşi spun cuvântul.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară sunt puţini egocentrişti astăzi, însă au tot dreptul să îşi ia o zi numai pentru ei, în care să nu îi intereseze de nimic din jur.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Balanţă

Un secret din familie le poate tulbura puţin liniştea Balanţelor. Trebuie să înţeleagă însă că faptele deja consumate nu mai pot fi schimbate.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii se pot bucura de o vizită surpriză a unei persoane foarte dragi care le-a lipsit şi care poate veni cu o veste de mare impact.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii decid să le răspundă celor din jur cu acelaşi tratament pe care îl primesc ei. Şi e o decizie foarte bună, care le va arăta lângă ce persoane să rămână.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Capricorn

Capricornii pot trăi o stare de confuzie cu privire la cineva nou în viaţa lor. Nu înţeleg semnalele transmise de aceasta, iar încercarea de a o face îi ţine pe jar.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii decid să elimine din viaţa lor orice element nociv, care le dă o stare negativă sau care îi ţine pe loc, iar asta le va aduce mari avantaje pe viitor.

Horoscop dragoste 9 iunie 2019 Peşti

Dragi Peşti, o persoană pe care o credeţi apropiată nu are cele mai bune intenţii cu voi, aşa că fiţi cu ochii în patru la cei care vă oferă necondiţionat ajutorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 9 iunie 2019. Veşti bune în plan sentimental pentru nativii Scorpion