Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Rac. Va fi o lună grozavă din toate punctele de vedere, dar rămâi atent la sănătate

Horoscop octombrie 2021 Rac. Chiar dacă problemele vechi de sănătate dispar, oricând pot apărea unele noi, aşa că este bine să rămâi vigilent şi să apelezi la profesionişti cu prima ocazie când simţi nevoia. În rest, totul va merge strungă, atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:49

Semn zodiacal Rac
Horoscop octombrie 2021 Rac - Shutterstock

Dacă trecem peste problemele de sănătate, atunci luna Octombrie va fi una grozavă din toate punctele de vedere. Deci, sfatul este să rămâi atent la sănătate. Profesional, luna va fi plină de prosperitate şi fericire. Sursele de venituri vor creşte, iar o promovare sau un bonus sunt în cărţi.

Studenţii din zodia Racului vor avea rezultate mixte. Aşa că trebuie să lucreze cu grijă şi diligenţă. Afacerile vor merge şi ele bune, iar atmosfera domestică va fi una bună. Trebuie să ai grijă şi de sănătatea părinţilor.

Pe plan amoros, nativii din Rac vor avea numai de câştigat. Per total, va fi o lună foarte bună pentru voi.

Horoscop bani octombrie 2021 Rac

Pe acelaşi subiect

Din punct de vedere economic, luna octombrie va fi una profitabilă pentru tine. Prima parte a lunii va fi cea mai benefică. Vor apărea surse suplimentare de venit. Dacă lucrezi în sectorul guvernamental sunt şanse chiar mari de profit. 

Vei avea dorinţa să începi ceva nou şi vei beneficia de suportul prietenilor şi familiei pentru asta. Succesul va fi al tău în cele din urmă. Cu cât e mai mare efortul, cu atât mai mare va fi profitul. Când Venus intră în casa a V-a, sursele de venituri s-ar putea îmbogăţi. S-ar putea să faci cadou cuiva din familie şi să primeşti ceva în schimb. 

În a doua parte a lunii, Marte va rămâne în casa a IV-a şi va aspecta casa a XI-a, iar succesul va fi resimţit în materie de proprietăţi. De asemenea, vi se poate acorda acces la o proprietate imobiliară. Cu ajutorul prietenilor s-ar putea să vi se pună la dispoziţie noi surse de venit, dar ar trebui să cântăriţi avantajele şi dezavantajele înainte de a continua pe acest drum. Nu uitaţi să solicitaţi îndrumarea unor persoane cu experienţă.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Rac

Cei aflaţi într-o poveste amoroasă s-ar putea să aibă o perioadă favorabilă în octombrie. Ketu se află în casa a V-a, iar astea înseamnă că poţi cădea pradă neînţelegerilor şi dubiilor. Sunt şase pentru unele dispute între tine şi partenerul tău. Dar nu trebuie să te îngrijorezi pentru că aceste dificultăţi nu vor rezista mult, pentru că după 2 octombrie Venus se mută în casa a V-a. 

Acesta este momentul în care toate problemele se vor sfârşi. Cuplurile vor încerca să se înţeleagă mai bine, iar compatibilitatea va fi mai mare. Veţi petrece şi mai mult timp împreună, e drept. Totuşi, în a doua parte a lunii s-ar putea să existe turbulenţe. Încercaţi să rămâneţi împreună în aceste vremuri tulburi.

Dacă vorbim despre cei căsătoriţi şi pentru ei e o perioadă favorabilă. Prezenţa lui Saturn şi Jupiter în casa a VII-a va mări compatibilitatea dintre voi doi. Veţi înţelege responsabilităţile faţă de familie şi veţi fi alături unul de celălalt. Dacă va fi nevoie, partenerul te va susţine şi în viaţa profesională sau de afaceri. Per total va fi una dintre cele mai bune luni în viaţa conjugală.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Rac

La sănătate, luna Octombrie nu are prea multe rezultate rele, dar nici foarte bune. De aceea, evoluţia va fi una schimbătoare. Problemele existente vor începe să dispare în prima jumătate a lunii. Se vor vedea câteva îmbunătăţiri. Dar nu te culca pe o ureche şi rămâi alert cu privire la starea ta de bine. Menţine un stil de viaţă sănătos.

Saturn, stăpânul caselor a VII-a şi a VIII-a şi Jupiter, stăpânul casei a VI-a sunt în conjuncţie în casa a VII-a. Asta indică spre noi probleme de sănătate. În situaţia asta, un diagnostic târziu s-ar putea să îţi facă rău, aşa că fii alert de la început. Caută ajutor din partea unui specialist la apariţia primelor simptome ale unei boli. 

Evită călătoriile dacă nu sunt necesare. Yoga ar putea să te ajute, are multe beneficii şi îţi va curma problemele instant.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Rac. Va fi o lună grozavă din toate punctele de vedere, dar rămâi atent la sănătate