Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Leu. Veţi da lovitura pe plan profesional, iar în dragoste regăsiţi armonia

Pentru nativii din zodia Leu, luna octombrie se va dovedi a fi mult mai bună decât de obicei. Profiturile și beneficiile vă vor înconjura viața profesională. O promovare este, de asemenea, în cărți. Vei încerca să faci lucrurile pe cont propriu, dar vei căuta și aprobarea și îndrumarea colegilor tăi.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:51

Semn zodiacal Leu
Horoscop octombrie 2021 Leu - Shutterstock

Și nativii studenți vor avea parte de bucurii, se vor concentra pe studiu şi vor avea rezultate excelente la examene. Iar veştile bune nu se vor opri aici. Leii pot primi ajutor neaşteptat de la cei apropiaţi. În ceea ce priveşte dragostea, prima parte a lunii se va dovedi a fi destul de fructuoasă, dar va trebui să aveți grijă deosebită de relația voastră pentru ca lucrurile să funcționeze şi în partea a doua. Nativii căsătoriți vor avea, de asemenea, o perioadă fructuoasă. Sprijinul necondiționat al partenerului de viață poate fi benefic.

În ceea ce privește sănătatea dumneavoastră, vi se recomandă să aveţi grijă. Nu veţi duce lipsă de bani, dar aceştia vor fi cheltuiți și pe sănătate. În general, luna octombrie se va dovedi oarecum favorabilă pentru dvs.

Horoscop bani octombrie 2021 Leu

În ceea ce privește viața profesională, luna octombrie va fi plină de oportunități și realizări. Orice proiect pe care îl veți lua în mâinile dvs. în acest moment va avea succes. Rahu stă în prezent în casa a zecea, ceea ce vă va ajuta să aveți grijă de obstacolele care vă stau în cale.

Pe acelaşi subiect

Indiferent cu câte probleme vă confruntaţi, le veţi evita cu succes și le veţi îndrepta spre obiectivele voastre. Situația locului dvs. de muncă va rămâne puternică. Pe 17 octombrie 2021, Soarele se va muta în cea de-a treia casă, din cauza căreia mintea și eficiența dvs. vor crește.

Din punct de vedere financiar, aceasta lună va avea rezultate amestecate pentru voi. După 2 octombrie, Mercur este în mişcare retrogradă în casa voastră a doua. Din această cauză, unele probleme se vor aduna la începutul lunii. Ar putea să fi se pară greu să luaţi decizii.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Leu

O atenție specială va fi necesară în luna octombrie în ceea ce privește sănătatea, deoarece pot apărea unele provocări aici. A șasea casă, cunoscută drept determinantul bolilor, găzduiește o conjuncție a lui Jupiter și Saturn. Această combinație poate fi bună pentru multe alte lucruri, dar nu destul de adecvată pentru sănătatea voastră.

Pot apărea probleme legate de stomac, cum ar fi gazele, indigestia sau dureri de genunchi. Dacă suferiți deja de aceste boli, atunci ar trebui să aveți grijă deosebită de dieta dumneavoastră. Faceţi yoga sau exerciții fizice etc. Mențineți o rutină sănătoasă. Tranzitul lui Marte și Venus în a doua casă poate fi, de asemenea, deranjant pentru sănătate. Pacienții cu tulburări de sânge și diabet trebuie să ia măsuri speciale de precauție în această perioadă.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Leu

Cei care sunt într-o relație de dragoste vor avea o perioadă extrem de favorabilă în prima jumătate a lunii. Jupiter este situat în casa a șasea și se află în conjuncţie cu Saturn, care domină casa șasea, dar și a șaptea.

Datorită tuturor acestor poziții planetare, factorul de încredere în relația voastră va crește, precum și devotamentul unul față de celălalt. De asemenea, s-ar putea să bată clopotele de nuntă pentru voi, motiv pentru care ar trebui să faceţi încercările necesare în această direcție.

Pe 22 octombrie 2021, planeta Marte se va muta în casa a treia și va fi aspectată de planeta Jupiter și Saturn din casa a patra. Acest lucru poate aduce unele provocări relației voastre. S-ar putea să existe unele neînţelegeri cu partenerul vostru. Vi se recomandă să luați decizii ferme. În cele din urmă, veţi reuşi să puneţi capăt tuturor necazurilor din relația voastră şi să readuceţi armonia şi fericirea.

În ceea ce îi priveşte pe nativii căsătoriți, luna octombrie se va dovedi a fi medie pentru dvs. Veţi rămâne dedicat partenerului vostru de viață. Relațiile se vor dovedi plăcute, dar este posibil să fie nevoie să aveţi grijă de problemele de sănătate ale partenerului vostru. Acest lucru vă poate consuma și unele dintre resursele dvs. Financiare, motiv pentru care ar trebui să aveți grijă şi la asta.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Leu. Veţi da lovitura pe plan profesional, iar în dragoste regăsiţi armonia