Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Vărsător. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, dar au noroc în dragoste

Horoscop octombrie 2021 Vărsător. Pozițiile planetare actuale vă aduc rezultate bune în ceea ce privește cariera. Cu toate acestea, așteptările nu vă vor fi satisfăcute. Dacă vorbim despre studii, luna aceasta se va dovedi oarecum favorabilă. Eforturile depuse vă vor aduce cu siguranță numeroase beneficii. 

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 22:05

Semn zodiacal Vărsător
Horoscop octombrie 2021 Vărsător - Shutterstock

Din păcate traversați o perioadă aglomerată la locul de muncă și nu mai reușiți să vă dedicați familiei așa cum v-ați fi dorit. Nici problemele financiare nu vă vor ocoli, la fel și în ceea ce privește sănătatea. În schimb, pe plan amoros sunteți răsfățați de astre. În ceea ce privește viața conjugală a nativului Vărsător, a doua jumătate a lunii se va dovedi favorabilă și veți căpăta curajul și devotamentul necesar pentru a vă lupta cu problemele apărute.

Horoscop bani octombrie 2021 Vărsător

Te vei lovi de multe suișuri și coborâșuri pe plan profesional. Cu Marte în casa a zecea, până pe 22 octombrie, veți întâmpina unele obstacole. Veți lucra destul de mult, dar rezultatul nu vă satisface așteptările. Nu vă pierdeți concentrarea și continuați să lucrați din greu, iar în cele din urmă se vor vedea și rezultatele. 

Cu toate acestea, în a treia săptămână a lunii octombrie, situația se va îmbunătăți. După 17 octombrie 2021, Soarele va intra în casa a 9-a, și va aduce oportunități de călătorie. Din punct de vedere financiar, luna octombrie se va dovedi modestă. În consecință, stresul mental vă poate afecta în această perioadă. Având în vedere că veniturile scad, cheltuielile cresc substanțial. 

Pe acelaşi subiect

A doua jumătate a lunii se va dovedi mai bună. Condițiile financiare se vor îmbunătăți. Dacă v-ați gândit să vă investiți banii, atunci luați deciziile cu mare atenție. Nu împrumutați banii altcuiva, în caz contrar pierderile ar putea fi uriașe. 

Horoscop dragoste octombrie 2021 Vărsător

Atât Mercur, cât și Venus sunt prezenți în casa a cincea și a noua. Acest tranzit al ambelor planete vă face viața amoroasă interesantă și fericită. Nativii acestei zodii vor avea numeroase oportunități de a petrece timpul cu o persoană dragă. Puteți merge la întâlniri în locuri romantice împreună cu partenerul dumneavoastră. Atracția unul față de celălalt va crește și mai mult. Încrederea la fel. Pentru cei mai norocoși se aud clopotele de nuntă.

În schimb, nativii care deja sunt căsătoriți întâmpină unele probleme în viața de cuplu, cu Marte și Soare în casa a opta din Kundli. Și această conjuncție a ambelor planete indică deteriorarea relațiilor cu socrii. Soarele va străluci din nou, pentru voi, din a doua parte a lunii. Puteți pleca într-o călătorie împreună cu partenerul de viață și puteți petrece câteva momente fericite și vesele împreună.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Vărsător

Te confrunți cu probleme de sănătate în această perioadă. Marte va intra în casa a zecea a semnului tău și va continua tranzitul spre casa a 12-a, care se află deja sub ocupația lui Saturn și Jupiter. Această poziție a celor trei planete în Kundli poate potența problemele de sănătate deja existente / cronice. S-ar putea să existe o problemă la nivelul ochilor.

Nativii vărsători pot experimenta insomnia. Din cauza lipsei de somn sau a întreruperilor de somn, pot exista și alte probleme legate de acesta. Există posibilitatea de a vă accidenta. De asemenea, pot apărea și dureri la nivelul picioarelor, precum și la călcâi sau dureri articulare. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Vărsător. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, dar au noroc în dragoste