Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Balanță. Se anunță o lună agitată și încărcată cu emoții negative

Horoscop octombrie 2021 Balanță. Luna octombrie ar putea aduce probleme financiare nativilor din zodia Balanță. Va trebui să găsiți un echilibru între cheltuielile care vor continua să apară și veniturile modeste din această lună.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 21:56

Semn zodiacal Balanţă
Horoscop octombrie 2021 Balanță - Shutterstock

Viața de familie va fi, de asemenea, plină de suișuri și coborâșuri. Certurile cu partenerul de viață vă vor tulbura și e posibil ca starea de sănătate să vă fie afectată. 

Horoscop bani octombrie 2021 Balanță

Chiar dacă viața profesională atinge un moment destul de favorabil în octombrie, câștigurile financiare nu vor fi pe măsură. Veți obține succesul mult râvnit la locul de muncă și vă veți atinge obiectivele. Cu toate acestea, munca grea pe care o depuneți în luna octombrie nu pare să se vadă și în portofel. Nu vă pierdeți, însă credința. Succesul nu este departe.

Spre sfârșitul lunii sunt șanse să primiți vești bune în ceea ce privește finanțele, fie că e vorba de o mărire de salariu, fie că afacerea va prinde avânt.

Pe acelaşi subiect

Horoscop sănătate octombrie 2021 Balanță

Și sănătatea nativilor din zodia Balanță va avea de suferit în luna octombrie. Oboseala și-a pus amprenta și nu vă rămâne decât să încetiniți ritmul și să încercați să vă odihniți. Dacă suferiți de vreo boală cronică, atunci aceasta se poate intensifica în această lună. Este posibil să suferiți de tulburări oculare sau insomnie. Feriți-vă de situațiile primejdioase în următoarele săptămâni.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Balanță

Problemele de pe plan financiar vor duce la discuții aprinse cu partenerul de viață, în luna Octombrie. Nici planetele nu par să vă fie favorabile în această perioadă. Însă conjuncția Soarelui și cu planeta Marte din ultima jumătate a lunii va schimba lucrurile în bine. Vor exista momente tensionate în relația dumneavoastră, însă încercați să vă păstrați calmul. 

În schimb, începutul lunii va fi unul favorabil pentru nativii căsătoriți. Dar, de asemenea, este demn de remarcat faptul că întreaga lună Marte va fi pe casa a șaptea. Marte, planeta roșie, va face natura partenerului tău de viață acerbă, ceea ce va aduce tensiuni în relația soț-soție și acest lucru va duce la dezbateri familiale. Încercați să evitați disputele inutile.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Balanță. Se anunță o lună agitată și încărcată cu emoții negative