Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Pești. Nativii acestei zodii vor intra în posesia unei sume substanțiale

Horoscop octombrie 2021 Pești. Pentru nativii aparținând semnului zodiacal Pești, situația economică va fi una excelentă. Veniturile vă vor crește considerabil, dar fiți atenți la cum vă comportați la locul de muncă. 

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 08:37

Semn zodiacal Pești
Horoscop octombrie 2021 Pești - Shutterstock

În domeniul educației, veți avea success, mai ales dacă aveți de susținut examene în această perioadă. În schimb, pot apărea unele probleme în familie, certuri și trădări. Încercați să vă păstrați calmul. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să vă confruntați cu unele afecțiuni ale pielii și ale sângelui.

Horoscop bani octombrie 2021 Pești

Este o perioadă benefică pentru carieră, mai ales dacă aveți planuri ambițioase și ochiți o altă poziție, de conducere. Superiorii sunt mulțumiți de eforturile voastre, însă veți stârni și invidii, iar cineva va încerca să vă strice imaginea printre colegi. Prin urmare, rămâneți precauți, fiți cu ochii în patru.

Luna octombrie pare să fie destul de favorabilă pe plan financiar pentru nativii din zodia Pești. Veți intra în posesia unei sume substanțiale, ceea ce vă încântă peste măsură. 

Pe acelaşi subiect

Jupiter și Saturn sunt prezenți în casa a unsprezecea a semnului vostru, ceea ce va potența câștigurile. Iar pe 22 octombrie, planeta roșie Marte se va muta în casa a opta și este posibil să primiți o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată. De asemenea, în această perioadă s-ar putea să primiți înapoi banii împrumutați.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Pești

Atât Jupiter, cât și Saturn aspectează casa a 5-a din Kundli. Această poziție planetară favorizează relațiile aflate la început. Celor aflați în relații de mai mult timp li se recomandă să rămână loiali partenerilor, ba sunteți chiar încurajați să faceți următorul pas și să vă întemeiați familia mult visată. 

Pe de altă parte, nativii deja căsătoriți vor întâmpina unele probleme, mai ales în prima parte a lunii când pot apărea unele conflicte. Nu uitați că nu sunteți adversari, ci parteneri și colaborați pentru același scop. 

Horoscop sănătate octombrie 2021 Pești

Soarele și Marte sunt situate în a șaptea casă din Kundli, iar pe 2 octombrie Mercur devine retrograd, favorizând apariția unor probleme dermatologice. Nu riscați ca acestea să se agraveze și mergeți la medic de la primele semne. Mai bine preveniți decât să fiți nevoiți să tratați. Pe de altă parte, tranzitul Soarelui și Marte va fi în casa a opta pe parcursul acestei luni. Datorită acestei conjuncții de planete, este posibil să suferiți de probleme ale sistemului circulator.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Pești. Nativii acestei zodii vor intra în posesia unei sume substanțiale