Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Săgetător. Se anunță un început excelent pentru relațiile de dragoste

Horoscop octombrie 2021 Săgetător. Această perioadă se dovedește a fi una extrem de favorabilă pentru nativii care vor să exceleze pe plan profesional. În afară de relațiile de dragoste, veți progresa în fiecare aspect al vieții voastre.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 30.09.2021 , 22:01

Semn zodiacal Săgetător
Horoscop octombrie 2021 Săgetător - Shutterstock
  • Nativii Săgetător vor excela pe plan profesional.
  • Octombrie reprezintă un bun început pentru relațiile amoroase.

Când vine vorba de dragoste și romantism, este nevoie de mai multă dăruire, răbdare și perseverență. Rezultate profesionale excelente nu vor întârzia să apară. Oamenii de afaceri care se află sub acest semn zodiacal vor avea, de asemenea, o perioadă favorabilă.

Studenții care intenționează să urmeze studii superioare pot primi vești bune. Cei care se prezintă la examenele de concurs se pot bucura de succes. Viața de familie va fi destul de fericită iar membrii familiei vor fi văzuți sprijinindu-se reciproc pe tot parcursul acestei luni. Condițiile economice vor rămâne destul de prospere. Nu vor exista cheltuieli inutile. Sănătatea va rămâne, de asemenea, stabilă. Urmați un regim alimentar adecvat, faceți sport și veți fi lipsit de probleme.

Horoscop bani octombrie 2021 Săgetător

Articolul continuă după reclamă

Din punct de vedere financiar, luna aceasta va fi una echilibrată. Sursele regulate de venit pot crește brusc. De asemenea, pot fi create și noi surse de venit. Începutul lunii va fi foarte bun. Mercur și Venus se află în casa a unsprezece, iar Saturn și Jupiter în casa a doua. Această mișcare a planetelor vă va crește venitul și în acest fel veți putea scăpa de datorii.

Pe acelaşi subiect

După aceasta, următoarea mișcare a Soarelui va fi în a unsprezecea casă din Balanță, pe 17 octombrie, iar Marte va intra în a unsprezecea casă din Balanță, pe 22 octombrie. Aceste tranzite ale planetare pot fi numite „cireașa de pe tort”, pentru că aduc cu ele o îmbunătățire vizibilă a finanțelor. Acesta este cel mai bun moment pentru oamenii care fac afaceri. Dacă ați muncit din greu, acesta este momentul perfect în care vă puteți culege roadele.

Veniturile nativilor Săgetător vor crește luna aceasta și, din păcate, vor crește și cheltuielile. Dar să vedem și partea bună: aceste cheltuieli vă vor face fericit. Puteți cumpăra câteva lucruri noi care vă plac, puteți extinde confortul casei sau puteți aduce în casă lucruri la care visați de foarte mult timp. Vă puteți achiziționa chiar și o mașină.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Săgetător

Din punct de vedere al sănătății, luna octombrie se anunță a fi una blândă. Nu veți avea probleme grave de sănătate în perioada aceasta. Pot exista unele probleme minore cum ar fi răcelile sau durerile de cap. Acestea continuă să apară în viața de zi cu zi, deci nu este nimic de îngrijorat. Păstrați-vă rutina, continuați să faceți yoga și exerciții fizice în mod regulat și consumați multe alimente nutritive.

Evitați să mâncați afară, în aer liber. Saturn este plasat în casa a doua, iar acest lucru înseamnă în mod clar că, dacă vă mențineți disciplina, atunci puteți avea un succes deplin în obținerea sănătății pe termen lung. În funcție de poziția tranzitului planetar în această zodie, sănătatea celorlalți membri ai familiei va fi, de asemenea, bună.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Săgetător

Octombrie reprezintă un bun început pentru relațiile amoroase. Interacțiunile cu partenerul vor fi excelente, iar timpul petrecut împreună va fi unul de calitate. De asemenea, puteți ieși la plimbare în locurile care vă relaxează sau în cele pline de amintiri. A doua jumătate a lunii poate veni cu provocări pentru viața amoroasă.

Marte și Soare se află în casa a unsprezecea și se îndreaptă spre casa a cincea. Această stare a celor două planete fierbinți va da naștere unui conflict în relație. Amărăciunea poate crește prea mult. Persoanele care se află în cuplu pot da vina unul pe celălalt pentru orice se întâmplă în jur, iar asta duce la conflicte aprinse. Așadar, încercați să faceți tot posibilul pentru a evita discuțiile în contradictoriu în această perioadă. Dacă relația trebuie salvată, cel mai bine este să aveți răbdare.

În schimb, luna aceasta aduce vești bune pentru cei căsătoriți. Începutul lunii va fi bun. În general, nu există probleme grave. Pe 2 octombrie, Mercur va intra în casa a zecea. Această schimbare a lui Mercur poate provoca probleme ușoare în relația cu soțul/soția, dar nu este nimic pentru care să vă faceți griji. Nu-i veți putea acorda suficient timp partenerului, iar din această cauza acesta ar putea avea unele plângeri la adresa voastră. În ciuda micilor neînțelegeri de acasă, persoana iubită se poate bucura de un real succes în domeniul său de activitate și, cu siguranță, acest lucru va fi sărbătorit.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Săgetător. Se anunță un început excelent pentru relațiile de dragoste