Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2021 Taur. Discuţii aprinse la muncă şi în dragoste

Horoscop octombrie 2021. Pentru nativii aparținând semnului zodiacal Taur, luna va începe cu o notă bună. Majoritatea sarcinilor voastre vor fi reealizate cu succes datorită norocului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.09.2021, 21:43

Semn zodiacal Taur
Horoscop octombrie 2021 Taur - Shutterstock

Unele probleme minore legate de sănătate pot apărea între timp, însă nu trebuie să vă faceţi foarte multe griji. O vizită la doctor va înlătura orice temere. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri sau veţi încheia o înţelegere cu cineva de la distanţă.

Cei care îşi caută un loc de muncă în sectorul guvernamental s-ar putea să aibă parte de noroc şi beneficii în această perioadă, însă trebuie să dea dovadă de dorinţă de muncă, devotament şi colegialitate. Dacă lucraţi la o afacere proprie, octombrie aduce rezultate mixte. Veţi rămâne pe o pantă stabilă, însă de prea mult succes nu vă puteţi bucura.

Horoscop bani octombrie 2021 Taur

Din perspectiva muncii și a carierei, luna octombrie va oferi rezultate mixte pentru voi. Saturn se află în casa a noua și guvernează în casa a opta, alături de Jupiter, un lucru care nu aduce întocmai beneficii pentru Tauri. Jupiter îl consideră și pe Saturn ca un dușman. Cu toate acestea, cei doi se află împreună în acelaşi punct. Prin urmare, această combinație nu va produce rezultatele scontate. Dina cest motiv, cariera voastră va fi dispusă la urcuşuri şi coborâşuri. S-ar putea să obţineţi un transfer sau să fiţi mutaţi pe un post nu foarte dorit, la serviciu. O surpriză plăcută vine însă din partea lui Mercur şi Venus care se mută în casa a şasea, o schimbare de bun august. Trebuie să fiţi atenţi cu adversarii voştri. Păstraţi planurile doar pentru voi şi nu dezvăluiţi colegilor secretele voastre. Discreţia este foarte importantă.

Pe acelaşi subiect

Pe 22 martie, Marte se va muta și în casa a șasea. În acest fel, al șaselea simț al tău va fi activat. Vă puteți domina rivalii şi veţi avea idei bune pentru a atrage atenţia în mod pozitiv şefilor. Oponenții voştri nu vor avea nicio șansă. Veţi fi apreciaţi pentru munca depusă, vă veţi stabili poziţia dominantă şi cei din jur vor avea încredere în deciziile pe care le veţi lua în numele echipei. S-ar putea să apară totuşi probleme în a doua jumătate a lunii. Aveţi grijă la contracte, nu semnaţi nimic dacă nu sunteţi ferm convinşi că este decizia cea mai bună.

Începutul lunii poate fi foarte încurajator, din punct de vedere economic. Datorită influenței Soarelui și a lui Marte asupra celei de-a cincea case, activitățile economice vor fi bune. Este posibil să obțineți fonduri din diferite proiecte, dar veţi simţi şi nevoia să cheltuiţi mai mult.

Horoscop dragoste octombrie 2021 Taur

Îndreptându-ne atenţia asupra relațiilor de dragoste, începutul lunii poate fi plin de ex.periențe amare pentru cei îndrăgostiți. Tranzitul Soarelui și Marte în casa a cincea vor reduce toleranța și vor creşte stările de iritabilitate. Nu luaţi decizii la cald, altfel o dispută din chestiuni banale nu va putea fi evitată. Confruntarea poate duce la o destrămare. Deci, dacă doriți să păstrați relațiile bune între voi şi partenerul/partenera, atunci va trebui să aveți răbdare. Petreceţi mai mult timp împreună, vorbiţi deschis despre probleme şi găsiţi soluţiile benefice ambelor părţi.

Pentru cei singuri care sunt dornici de o poveste de dragoste și se gândesc să-și exprime dragostea, timpul va fi bun numai după 22 octombrie. Pentru cei căsătoriţi întreaga lună va fi o provocare. Din cauza poziției lui Ketu în casa a șaptea, neînțelegerile și îndoielile vor apărea în mintea soțului și soției. Poate exista un sentiment de nesiguranță în relațiile reciproce. Temerile voastre pot fi, de asemenea, nefondate, dar Ketu are tendința de a creea confuzie, așa că vei fi confuz.

Luna aceasta va fi plină de urcușuri și coborâșuri în ceea ce privește şi viața de familie. Soarele fiind în casa a cincea, va crea un fel de stabilitate în familie, dar nu va fi de ajuns. Vor exista discuţii, tensini, mici conflicte. Un membru senior al familiei poate avea, de asemenea, probleme de sănătate, care pot cauza îngrijorare. Fiţi alături de cei dragi în fiecare moment, indiferent de greutăţi. Totul se va rezolva dacă depuneţi efort comun şi dacă veţi lucra ca o echipă.

Horoscop sănătate octombrie 2021 Taur

În ceea ce priveşte sănătatea, Taurii nu vor avea prea multe surprize plăcute. Vă lipseşte imunitatea, motiv pentru care trebuie să vă protejaţi considerabil în prima jumătate a lunii mai ales. Prezenţa lui Venus în casa a doua va păstra totuşi echilibrul. A doua jumătate a lunii va fi mai supărătooare, deoarece Soarele şi Marte se vor muta în casa a şasea. Problemele de stomac pot fi cele mai enervante. Dacă ştiţi că aveţi anumite afecţiuni, indicat ar fi să aveţi mai multă grijă la alimente, altfel inevitabil veţi face o vizită la doctor.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2021 Taur. Discuţii aprinse la muncă şi în dragoste