Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 05 decembrie 2021 Fecioară. Există o adevărată colaborare în relația ta de cuplu, săptămâna aceasta. Amândoi lucrați împreună ca o echipă puternică și pentru un scop comun. Trigonul Marte-Neptun de luni subliniază acest lucru și indică și o înțelegere emoțională comună. Este un moment de validare a relației pe care o ai.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:19

Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 05 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară
Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 05 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară - Shutterstock

Sextilul Soare/Mercur-Saturn de marți te ajută să distribui responsabilitățile și îți îmbunătățește capacitatea de a delega, în timp ce sextilul Venus-Neptun din aceeași zi adaugă o doză de romantism și magie, fantezie și visare în modul în carr privești viața – ce ar putea fi rău în asta?

Horoscop dragoste 29 noiembrie – 05 decembrie 2021 Fecioară

Sâmbătă, însă, Eclipsa de Soare se petrece în zona familiei tale. Ți se cere acum să petreci mai mult timp cu familia, acordând prioritate problemelor casnice în locul muncii. Vezi ce poți face pentru ca acest lucru să se întâmple. S-ar putea să ai senzația că ceilalți te constrâng, că abuzează de tine. Este un moment de intensitate emoțională pentru că eclipsa te impactează direct. Mediul familial este plasa ta de siguranță, fii prezent aici!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 pentru zodia Fecioară