Antena Meniu Search
x

Horoscop special, 30 mai. Talismanele potrivite fiecărei zodii

Având în vedere toate fenomenele astrologice care au loc în această perioadă, m-am gândit că un strop de noroc nu strică. Aşa că astăzi vom vorbi despre talismanele potrivite fiecărei zodii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.05.2021, 10:44

Vezi și

Horoscop special 30 mai Berbec

Pentru că nicio uşă nu e greu de deschis când vorbim de BERBECI, cheia este simbolul care îi ajută să ajungă în cele mai inaccesibile locuri. La fel de norocoase sunt şi talismanele de culoare roşie sau cele în formă de soare, lună sau stele.

Horoscop special 30 mai Taur

Cuprul îi ajută pe TAURI pentru că era metalul preferat al lui Venus, zeiţa care veghează asupra lor. Şi pentru că aveţi o legătură puternică în raport cu natura, ghindele sunt bune pentru protecţie. Şi să nu uităm de cifra 7 sau amuletele cu monede.

Horoscop special 30 mai Gemeni

Pentru GEMENI zarurile sunt ideale. O pereche de zaruri, de fapt care simbolizează curiozitatea şi înţelepciunea. În plus, fiind semn de aer, vă poartă noroc păsările, fluturii sau penele. Şi pentru a alunga ghinionul, să aveţi la voi o oglindă.

Horoscop special 30 mai Rac

RACII sunt avantajaţi de gărgăriţe, care trebuie să fie cât mai roşii şi aduc fericire. Bambusul se aseamănă destul de mul cu aceşti nativi şi curăţă energia în locurile unde este amplasat. Tot la fel de benefice sunt simbolurile legate de apă, în special animalele acvatice.

Horoscop special 30 mai Leu

Curajul şi pasiunea de care dau dovadă LEII sunt întreţinute de Soare. Este elementul perfect, la fel ca şi bijuteriile din aur şi pisicile care vă aduc succes în carieră. Ceea ce este special este că orice piatră preţioasă funcţionează miraculos pentru voi, spre deosebiri de ceilalţi nativi.

Horoscop special 30 mai Fecioară

Talismanele norocoase ale FECIOAREI sunt pietrele semipreţioase şi în special ochiul protector. Fructele sunt recomandate pentru prosperitate, iar ramurile îndepărtează energia negativă din jur.

Horoscop special 30 mai Balanță

Semn de aer, BALANŢĂ este ajutată de simbolul păsării, al triunghiului şi al talerului. Iar cu ajutorul ametistului puteţi trece peste orice provocare.

Horoscop special 30 mai Scorpion

Potcoava este ideală pentru SCORPIONI şi le sporeşte fertilitatea. Şi elementele legate de apă sunt norocoase, dar şarpele vă dă izul acela misterios şi magnetismul neesare pentru a obţine orice vă doriţi.

Horoscop special 30 mai Săgetător

SĂGETĂTORII sunt destul de impulsivi şi se tem de angajamente, aşa că au nevoie de o ancoră. Aceasta aduce statornicie în viaţa voastră şi vă protejează de pericole. Şi un talisman sub formă de arc sau săgeată este bun în dragoste ca şi inimile străpunse de săgeată dacă vreţi să vă găsiţi jumătatea.

Horoscop special 30 mai Capricorn 

Trifoiul cu 4 foi este perfect pentru CAPRICORNI, pentru că reprezintă speranţă, credinţă, proseritate, exact ce au nevoie. Iar ametistul vă ajută în dragoste şi în problemele de la job.

Horoscop special 30 mai Vărsător

Pe VĂRSĂTORI, piramida îi protejează împotriva energiei negative şi le oferă forţă şi echilibru. Pentru problemele financiare este bună albina, libela vă sporeşte creativitatea, iar gărgăriţa vă protejează de accidente.

Horoscop special 30 mai Pești

Iar PEŞTII, visători înnăscuţi, se pot baza pe capcanele de vise care blochează coşmarurile. Pe lângă asta, simbolul apei este o variantă excelentă, adică valuri, râuri, cascade, dar şi un trident sau un delfin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Horoscop special, 30 mai. Talismanele potrivite fiecărei zodii