Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 9 mai 2021. Ce culori ne avantajează, în funcţie de zodie

Probabil deja v-aţi obşnuit ca în fiecare lună să avem un horoscop special în care vorbim despre culori. Trebuie să ştiţi că în luna mai Jupiter va intra în retrogradare, ceea ce va produce destul de multe schimbări care ne vor provoca. Recomandarea astrelor este să punem lucrurile în ordine, iar dacă avem de luat hotărâri, ceva de semnat sau de dat răspunsuri să o facem înainte de Jupiter retrograd când va apărea confuzia. Haideţi să vedem ce culori ne avantajează pe fiecare în parte.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.05.2021, 11:24

Vezi și
  • Taurilor li se testează răbdarea, însă au oportunitatea să evolueze pe plan social.
  • Balanţele au nevoie de ajutor în comunicare şi în luarea deciziilor.

Berbecii obţin luna aceasta resurse care vor fi de folos pe viitor. Aveţi nevoie de energie, dar şi de înţelepciune pentru a face alegerile corecte pe drumul vostru, aşa că Albastru Marin, Lila şi Alb sunt culorile care vă ajută.

Taurilor li se testează răbdarea, însă au oportunitatea să evolueze pe plan social. Pentru asta trebuie să nu mai gândiţi pe fond emoţional, ci să vă duceţi spre zona practică. Pentru raţiune şi luciditate Griul este potrivit.

Zona asocierilor, a parteneriatelor, dar şi a contractelor este bine văzută pentru Gemeni. Voi sunteţi buni iniţiatori. Chiar dacă nu finalizaţi un proiect, sunt arhitectul lui, aşa că veţi comununica mult cu oamenii. Ca să obţineţi aliaţi şi discuţii productive, folosiţi-vă de Indigo.

Nativii Rac sunt foarte intutiivi. Iar pentru a vă conecta la vibraţia celor din jur, pentru a-i înţelege şi a fi empatici Albastrul Închis şi Negrul sunt perfecte.

Pe acelaşi subiect

Oportunităţile nu vor lipsi în cazul Leilor. Este o lună în care vă puteţi afirma, puteţi lucra la înfăţişarea voastră, iar pentru a stimula tot procesul culoarea Roşu vă avantajează.

Fecioarele sunt centrate pe lucrurile materiale, palpabile. Asta înseamnă bani şi orice altceva posed. Mai ales dacă trec printr-un proces, o luptă din care câştigă ceva, Verdele Închis este aliatul lor.

Balanţele au nevoie de ajutor în comunicare şi în luarea deciziilor. Complicat este să le puneţi în practică, pentru că nu va fi simplu, aşa că Turcoazul vă sprijină în acest demers.

Chestiunile legate de casă, familie, karmă le dau bătăi de cap Scorpionilor. Este posibil ca cineva din trecut să se întoarcă în viaţa voastră. Poate nu aţi încheiat în termeni amiabili o relaţie sau a rămas în standby, aşa că Roşul şi Galbenul vă ajută să o faceţi.

Creativitatea se ridică la cote înalte în cazul Săgetătorilor. Cunoaşteţi oameni noi, încercaţi lucruri noi, aveţi idei de afaceri. Pentru voi Galben şi Portocaliu sunt potrivite.

Nativii Capricorn au nevoie de succes la job. Trebuie să rezolvaţi chestiuni delicate sau chiar să vă găsiţi un loc de muncă, aşa că aveţi nevoie de Verde şi Albastru Închis.

Nuanţele pastel sunt pentru Vărsători. Adică orice culoare pală cum ar fi Vernil, Lila, Roz deschis, Galben pal sau Albastru ciel. Ele vă ajută în asocieri, parteneriate, în reactivarea relaţiilor. Este o lună bună să vă reconectaţi cu oameni pe care nu i-am mai văzut sau auzit de mult.

Iar Peştii sunt foarte intuitivi, pot întâlni persoane noi sau începe relaţii de iubire. Cei care aveţi relaţii de lungă durată, de peste 6-7 ani, o vă bucuraţi de o veste pe care partenerul o primeşte. Poate fi vorba de bani sau de o moştenire.

Nu uitaţi, culorile acestea ne ajută dacă le avem cu sau pe noi. Începând cu hainele, husa de telefon, un pix sau orice altceva. Acesta a fost horoscopul special de săptămâna aceasta. Dacă vreţi să aflaţi mai multe accesaţi canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 9 mai 2021. Ce culori ne avantajează, în funcţie de zodie