Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 9 februarie. O nouă pasiune şi planuri de concediu

Horoscopul zilei de 9 februarie. Ziua de sâmbătă aduce o nouă pasiune pentru unii nativi, dar şi cu planuri de vacanţă pentru cei mai norocoşi nativi.

de Redactia Observator

la 09.02.2019 , 12:26

Horoscopul zilei de 9 februarie. Ziua de sâmbătă aduce o nouă pasiune pentru unii nativi, dar şi cu planuri de vacanţă pentru cei mai norocoşi nativi.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Vezi și

Berbecii vor avea o zi plina de provocari ce le va da posibilitatea sa isi arate calitatile, iar Seara se vor relaxa alaturi de cei dragi.

Horoscop Taur

Pentru Tauri se anunta o zi perfecta pentru schimbarile ce tin de afaceri, insa nu va fi un drum prea simplu. 

Horoscop Gemeni

Dragi Gemeni, calculati foarte bine cum stati cu economiile pe care le mai aveti, pentru ca va pregatiti de concediu si o sa aveti nevoie de resurse destul de mari.

Horoscop Rac

Racii descopera o noua pasiune si sunt foarte incantati. Pe langa faptul ca se vor relaxa, ei vor lua in calcul si varianta de a castiga niste bani din asta.

Horoscop Leu

Leii isi vor dedicati intreaga zi unei actiuni in urma careia exista sanse mari sa primeasca o suma de bani. 

Horoscop Fecioară

Fecioarele au impresia că sunt urmărite de ghinion. Nu trebuie să ezite să ceară ajutorul apropiaţilor, dacă sunt în impas.

Horoscop Balanță

Responsabilitatea este cuvantul care ii defineste astazi pe nativii zodiei Balanta. Va avea loc un eveniment menit sa ii faca sa priveasca viata cu alti ochi.

Horoscop Scorpion

Strategia pe care au pregatit-o Scorpionii in ultima perioada incepe sa dea roade astazi. Un motiv numai bun pentru a sarbatori.

Horoscop Săgetător

Este posbil ca Sagetatorii sa participe astazi la un eveniment de grup, probabil un curs, o conferinta sau un workshop. De aici vor invata ceva ce ii va aduce cu un pas mai aproape de telul lor.

Horoscop Capricorn

Capricornii se pregatesc intens pentru un moment important in cariera. Energia investita va da roade in curand.

Horoscop Vărsător

Varsatorii vor fi foarte creativi iar ideile lor vor fi puse in aplicare in cel mai scurt timp. Sunt intr-o forma de invidiat si vor finaliza toare sarcinile la timp.

Horoscop Pești

Pentru Pesti situatia financiara se imbunatateste, iar acum isi  vor permite sa cheltuie mai multi bani pe propriile placeri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 9 februarie. O nouă pasiune şi planuri de concediu