Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 10 februarie. Surpriză romantică şi declaraţii de iubire

Horoscopul dragostei 10 februarie. Ziua de duminică aduce surprize romantice şi declaraţii de iubire pe bandă rulantă pentru unii nativi.

de Redactia Observator

la 10.02.2019 , 09:18

Horoscopul dragostei 10 februarie. Ziua de duminică aduce surprize romantice şi declaraţii de iubire pe bandă rulantă pentru unii nativi.

Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Berbec

Vezi și

Berbecii vor fi dezamagiti de o persoana draga. Indicat ar fi sa-si ascunda nemultumirea si sa trateze totul cu diplomatie. 

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Taur

Multă animaţie pentru Tauri în segmentul sentimental. O relaţie amoroasă le poate oferi surprize neplăcute şi astfel să decida rapid că e nevoie să discute serios cu persoana iubită.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Gemeni

Gemenii sunt învăluiti într-un farmec deosebit. Mulţi vor fi atraşi de ei, fie pentru ai admira, fie din curiozitate, fie pur şi simplu doresc să se încarce cu energie de la ei.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Rac

Racii sunt irascibili si nu foarte sociabili. Au nevoie de odihna, asa ca cei din jur ar trebui sa le acorde intelegere. 

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Leu

Dragi Lei, acest final de saptamana se anunta a fi unul tumultos, cu ceva discuţii în contradictoriu cu persoana iubită, asa ca indicat ar fi sa va selectati cu atentie priorităţile şi sa va dozati eforturile.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Fecioară

Multa relaxare. Asta au planuit Fecioarele pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, ei vor avea de facut cateva drumuri. Însă toate "greutăţile" sunt mai uşoare în doi, căci persoana iubită le va fi mereu aproape.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Balanţă

Este o zi exact pe placul Balantelor. Vor petrece mult timp cu familia si cu prietenii, dar si-au rezervat timp si pentru persoana iubita.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii prefera sa isi petreaca timpul mai mult singuri decat in compania familiei. Aleg sa citeasca o carte sau sa lucreze la proiecte personale. Se vor lăsa cuprinşi de sentimente mai bune pe seară, când vor avea parte de o surpriză romantică.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Săgetător

Pentru Sagetatori, relatia cu persoana iubita se schimba in bine pe zi ce trece. Respectul si increderea reciproca se amplifica, iar declaratiile si promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Capricorn

Capricornii au de gand sa plece intr-un loc linistit, alături de persoana iubită, unde sa nu ii deranjeze nimeni si unde sa vor putea odihni in voie.

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Vărsător

Nativii zodiei Varsator au de luat decizii importante în cuplu. Indicat ar fi sa se increada suta la suta in propria intuitie si nu vor da gres. 

Horoscop dragoste 10 februarie 2019 Peşti

Pestii isi vor incarca bateriile in aceste zile libere. Dupa ce ultimele zile au fost mai agitate, se vor bucura de linistea caminului conjugal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 10 februarie. Surpriză romantică şi declaraţii de iubire