Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 13 - 19 ianuarie 2019. Leii trebuie să fie atenţi la sănătate şi la job

Începem cu nativii Capricorn care vor să schimbe ceva în relaţiile lor. Şi aici ne referim atât la planul amoros, cât şi la parteneriate sau asocieri care ţin de job. Important este să eliminaţi oamenii sau activităţiile care vă consumă.

de Redactia Observator

la 13.01.2020, 15:19

Vezi și

Începem cu nativii Capricorn care vor să schimbe ceva în relaţiile lor. Şi aici ne referim atât la planul amoros, cât şi la parteneriate sau asocieri care ţin de job. Important este să eliminaţi oamenii sau activităţiile care vă consumă.

Pentru Vărsători este o săptămână bună să se mute - din apartament sau, de ce nu, din ţară, dar şi să îşi schimbe locul de muncă. Deasemenea, obiectivele pe acest an vă vor fi foarte clare, iar astfel puteţi lăsa în urmă relaţii de iubire sau de afaceri care vă iroseau timpul.

Şi Peştii vor ieşi din asocieri sau relaţii toxice - mai ales din cele amicale. Rămânem în aceeaşi zonă pentru că e posibil să primiţi veşti din partea persoanei iubirei care vă pot dezamăgi. În schimb, veţi avea multă energie şi cel mai bun sector în care o puteţi investi este cel profesional.

În ceea ce îi prveşte pe Berbeci, putem spune că banii cad din cer. Este o săptămână foarte bună să faceţi achiziţii şi să semnaţi contracte, iar pe plan amoros lucrurile ar putea prinde aripi.

Creativitatea şi spiritul antreprenorial, îi ajută pe Tauri să înceapă o afacere, să ia un credit sau să îşi deschidă o firmă. Asta înseamnă că mulţi dintre nativi vor renunţa la actualul loc de muncă. Iar în ceea ce priveşte dragostea, nu o căutaţi pentru că vă va găsi ea.

Iar Gemenii şi călătoriile fac echipa perfectă. Însă, mare grijă al cheltuieli pentru că tindeţi să aruncaţi banii pe geam. Ah, şi să nu uităm că este o perioadă în care v-aţi putea schimba cariera.

Continuăm horoscopul săptămânal cu veşti pentru nativii Rac. Încheierea parteneriatelor, de orice fel, va aduce oameni noi, cu virbraţii pozitive în viaţa voastră. Va fi o perioadă intensă, în care oboseala îşi va face loc, aşa că găsiţi timp pentru voi.

Leii trebuie să fie atenţi la sănătate şi la job. Cei care caută un loc de muncă, îl vor găsi până la sfârşitul lunii. Însă zilele acestea trebuie să apelaţi la calm şi diplomaţie pentru că tindeţi să fiţi cam impulsivi.

Fecioarele vor socializa foarte mult, mai ales dacă ies în oraş sau pleacă din ţară. Însă, cealaltă jumătate din timp se vor concentra pe zona domestică. Cumpărături pentru casă, renovări sau vânzări.

Nativii Balanţă nu ar trebui să renunţe sau să demisioneze de la actualul job, însă, dacă sunteţi concediaţi se anunţă ceva cu mult mai bun. Iar în zona familiei aţi putea clarifica anumite lucruri care pot fi legate de o moştenire.

Scorpionii trebuie să aibă grijă la comunicare. Impactul cuvintelor voastre ar putea fi mai puternic decât credeţi, aşa că mare grijă să nu îi şocaţi pe cei din jur. Staţi departe de gândurile negative şi ţineţi cont: pentru voi legea atracţiei funcţionează de minune săptămâna aceasta.

Iar Săgetătorii vor fi plini de energie şi cel mai bine ar fi să lucreze la atitudinea lor. Curajul nu ar trebui să lipsească dacă vreţi să primiţi ceea ce meritaţi.

Acestea au fost previziunile săptămânale, nu uitaţi că este o perioadă bună să punem accent pe ascensiunea socială şi pe relaţiile cu străinătatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 13 - 19 ianuarie 2019. Leii trebuie să fie atenţi la sănătate şi la job