Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 16 - 22 decembrie 2019

Începem cu nativii care sunt predispuşi la conflict săptămâna aceasta. Săgetătorii nu trebuie să-şi facă griji în privinţa şefilor, însă, dacă vorbim de colegi. neînţelegerrile sunt pe ordinea de zi. Sfatul astrelor este să vă concentraţi pe o nouă asociere sau parteneriat.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 14:57

Vezi și

Începem cu nativii care sunt predispuşi la conflict săptămâna aceasta. Săgetătorii nu trebuie să-şi facă griji în privinţa şefilor, însă, dacă vorbim de colegi. neînţelegerrile sunt pe ordinea de zi. Sfatul astrelor este să vă concentraţi pe o nouă asociere sau parteneriat.

Pregătirile pentru sărbători au început, iar Capricornii vor resimţi asta din plin. Testaţi lucruri noi, aventuraţi-vă, gustaţi cele mai stranii feluri de mâncare, însă, aveţi grijă să nu faceţi excese de niciun fel.

Acum, să vorbim de norocoşii săptămânii. Vărsătorilor li se pot întâmpla cel puţin 3 lucruri bune: o mutare benefică - în ceea ce priveşte jobul sau locuinţa, reglarea unor chestiuni delicate sau o discuție importantă care le poate schimba viaţa.

Peştii ar trebui să se bazeze mai degrabă pe logică decât pe intuiţie dacă vor să rezolve nişte probleme mai vechi. În plus, astrele prevăd o împăcare cu cineva cu care v-aţi certat, dar şi o ascesiune socială excelentă.

Nativii Berbec nu ar trebui să semneze contracte sau să ia decizii legate de hârtii, documente. Nici zona relaţiilor nu este tocmai roz, dar există un plus. Vă veţi da seama cine profită de voi, iar în cuplu veţi stabili noi reguli. lucru nu tocmai plăcut pentru parteneri.

În schimb Taurii, sunt susţinuţi de astre şi în dragoste şi pe plan profesional. În iubire v-aţi putea găsi sufletul pereche, iar pentru al doilea sector sector, actele şi semnarea lor nu ar trebui să vă facă probleme. Totuşi, cei care plănuiţi să vă daţi demisia, mai aşteptaţi până anul viitor.

Continuăm horoscopul săptămânal cu nativii Gemeni. Aveţi iniţiativă şi curaj, iar asta vă ajută dacă plănuiţi o relocare în ceea ce priveşte casa sau locul de muncă. Iar în plan profesional, veţi fi ajutaţi în luarea decizilor importante.

Racii au o perioadă excelentă în plan social, iar asta îi ajută şi în carieră. Şi dacă tot am menţionat jobul, veţi scăpa, definitiv, de energia negativă care venea din partea unui coleg sau superior. 

Leii vor primi titlul de sfătuitorii săptămânii. Dacă cei jurul vostru trec prin schimbări majore, este momentul să vă asumaţi rolul de mentor, dar nu puneţi presiune pe ei. În ceea ce vă priveşte pe voi, achiziţiile scumpe se vor dovedi folositoare pe viitor, aşa că nu vă abţineţi de la shopping.

Nativii Fecioară nu ar trebui să se suprasolicite la serviciu, pentru că oboseala se va resimţi chiar de sărbători. Şi cum toată lumea vrea să se bucure de aceste momente, ar fi cazul să vă impuneţi nişte limite, mai ales că soluţiile vor veni pe parcurs.

Bani şi iubire - asta funcţionează pentru Balanţe. Iubirea ştiţi singuri cum să o găsiţi, dar banii apar doar dacă riscaţi. Ascultaţi-vă instinctul dacă aveţi de făcut investiţii şi nu plecaţi urechea la ce spun ceilalţi.

Iar Scorpionii sunt extrem de energici şi determinaţi. Veţi rezolva cu uşurinţă orice conflict, dacă sunteţi certaţi cu cineva - şi asta se va ameliora, dacă sunteţi într-un proces, aveţi câştig de cauză. Cert este că totul vă merge bine pe plan profesional şi social.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 16 - 22 decembrie 2019