Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2020

Mercur a intrat în retrogradare şi această perioadă va tine până pe 10 martie. Ar trebui să evităm luarea deciziilor importante, semnarea contractalor, călătoriile sau iniţierea unor proiecte noi.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 14:55

Vezi și
  • Veşti bune în dragoste pentru nativii Zodiacului
  • Astrologii anunţă schimbări benefice în afaceri pentru unele zodii

Mercur a intrat în retrogradare şi această perioadă va tine până pe 10 martie. Ar trebui să evităm luarea deciziilor importante, semnarea contractalor, călătoriile sau iniţierea unor proiecte noi.

Să începem cu Vărsătorii. Săptămâna aceasta vă veţi rezolva problemele domestice care v-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Mai mult de atât, dacă vă aflaţi într-un impas în ceea ce priveşte situaţia financiară o femeie vă va mobliza şi veţi găsi o soluţie.

Nativii Peşti vor avea probleme de comunicare şi de exprimare. Dar sunteţi foarte inuitivi, iar asta vă va ajuta. Cu alte cuvinte, să nu credeţi tot ce spun cei din jur, ci mai degrabă ascultaţi-vă vocea interioară.

În ceea ce îi priveşte pe Berbeci săptămâna aceasta vor fi foarte agitaţi. Nu luaţi sub nicio formă decizii importante şi nu semnaţi contracte care implică un împrumut. În rest, sunteţi creativi şi aveţi idei care se vor dovedi profitabile.

În schimb Taurii pot lua decizii legate de bani, dar esenţial este să nu asculte sfaturile rudelor. Nu pentru că ar exista vreo urmă de răutate, însă, voi ştiţi cel mai bine ce vă face fericiţi.

Gemenii discută chestiuni familiale legate de o casă sau de o moştenire. De asemenea, se anunţă un eveniment important la care în mod sigur veţi face parte din echipa de organizare.

Iar Racii sunt predipuşi la conflicte. Atitudinea face totul, aşa că mare grijă. Încercaţi să evitaţi investiţiile, semnarea unor contracte sau începerea unei noi afaceri pentru că pot apărea probleme.

Leii pot avea un conflict la job. Sfatul astrelor este să vă retrageţi cu diplomaţie, pentru că adversarul vă poate domina. Dar să nu vă schimbaţi strategiile de lucru, pentru că veţi clarifica chestiuni financiare legate de un salariu, împrumut sau credit.

Fecioarele încep un nou proiect care implică şi oameni noi. Totul va decurge excelent, însă, mare atenţie la hârtii, acte, documente.

Nativii Balanţă vor să facă totul pe repede înainte, iar asta nu se poate, aşa că trebuie să îşi exerseze răbdarea. Nu începeţi lucruri noi şi nu semnaţi acte, însă, vă puteţi concentra pe sănătate şi pe mediaţie.

Scorpionii vor să se afirme, însă, nu ar trebui să investească bani sau să facă ceva neobişnuit. Rămâneţi la rutina voastră şi aveţi grijă la conflictele emoţionale - nu vă consumaţi toată energia cu ele.

Conflicte ar putea exista şi în viaţa Săgetătorilor, mai ales în familie şi cu prietenii. În schimb creativitatea se ridică la cote maxime şi veţi reuşi să impresionaţi cu talentele voastre. Şi în dragoste avem veşti bune, o poveste de iubire este iminentă.

Iar Capricornii trebuie să fie atenţi la chestiunile legate de bani, pentru că ar putea lua decizii pripite. Nu vă grăbiţi să daţi răspunsuri, pentru că Mercur retrograd vă afectează pe zona comunicării.

Acestea au fost previziunile săptămânale, reţineţi că în perioada de retrogradare a lui Mercur puteţi pune capăt unor conflicte mai vechi, puteţi renegocia proiecte de care nu sunteţi mulţumiţi sau să vă reevaluaţi strategiile pe termen lung. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2020