Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 24 februarie - 2 martie 2020

Nativii Peşti nu ar trebui să dea curs unei invitaţii în oraş, dar nici să stabilească data nunţii sau să plănuiască o sarcină. Săpătămâna aceasta evitaţi deciziile pe plan personal care vă pot schimba viaţa.

de Redactia Observator

la 24.02.2020, 14:41

Vezi și
  • Astrologii vin cu veşti bune pentru următoarea perioadă, pentru nativii zodiacului.
  • Unele zodii îşi pot întâlni sufletul pereche.

Nativii Peşti nu ar trebui să dea curs unei invitaţii în oraş, dar nici să stabilească data nunţii sau să plănuiască o sarcină. Săpătămâna aceasta evitaţi deciziile pe plan personal care vă pot schimba viaţa.

Agonia şi extazul le fac Berbecilor o vizită. Asta pentru că orgoliul vine din ambele părţi, iar conflictele sunt nelipsite, dar la fel şi împăcarea. Sunteţi foarte pasionali perioada aceasta, iar cei singuri ar trebui să acționeze numaidecât.

Taurii în schimb sunt foarte geloşi şi posesivi. Nu îi puteţi controla gândurile partenerului şi nici să îi impuneţi ceva. Asta poate duce la despărţire, însă, nu trebuie să vă pară rău, pentru că va apărea ceva mai bun.

În ceea ce îi priveşte pe Gemeni, vor să reuşi să îşi clarifice aşteptările pe care le au de la actuala relaţie. Sunteţi foarte drăgăstoşi, iar cei singuri comunică excelent în mediul online.

Nativii Rac pot întâlni o persoană care să le schimbe viaţa. Dacă vor exista lacrimi, este absolut normal, însă, nu vă consumaţi energia cu lucrurile care este evident că nu funcţionează.

Iar Leii au o săptămână destul de confuză pe plan sentimental. Priviţi realitatea în ochi şi nu vă complaceţi într-o relaţie fără viitor. Dacă persoana iubită are dubii în privinţa voastră şi nu vă oferă siguranţă, faceţi-vă o favoare eliminaţi-o din viaţa voastră.

Nativii Fecioară sunt foarte curajoşi. Veţi spune ce simţiţi şi ce dorinţe aveţi, iar asta vă va suda relaţia. Puteţi ajunge chiar şi la altar, pentru că astrele vă suţin la fel de mult ca şi pe cei singuri care trebuie să spună DA provocărilor.

Balanţele îşi vor clarifica viaţa amoroasă, iar dacă există minciuni, vor ieşi la suprafaţă. Chiar dacă veţi suferi, iubirea va reveni în viaţa voastră, iar atunci puteţi lua decizii care implică şi căsătoria.

Scorpionii care au avut o relaţie cu cineva din mediul în care lucrează, ar fi trebuit să o încheie înainte ca Mercur să intre în retrogradare. Altfel, relaţia vă poate cauza probleme şi mai ales vă poate afecta imaginea.

Pentru Săgetătorii planul amoros poate atinge cote maxime. În cazul vostru o relaţie cu cineva de la serviciu este foarte bine susţinută de astre.

Nativii Capricorn îşi pot întâlni marea dragoste, iar asta îi va face să uite de tot. Multă pasiune prevăd astrele, însă, în cuplurile deja formate şi conflictele pot pluti în aer. Dacă partenerul caută ceartă din orice, încercaţi să calmaţi lucrurile.

Iar Vărsătorii ar fi trebuit să îşi facă deja ordine pe plan sentimental, înainte de Mercur retrograd, pentru că acum este momentul în care trebuie să fie observatori. Vețţ vedea lucruri pe care le-aţi omis până acum, iar clarificările în plan amoros nu vor lipsi.

Acestea au fost previziunile săptămânale, nu uitaţi că vă puteți folosi de Dragobete ca să oferiți mai multă iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 24 februarie - 2 martie 2020