Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 30 decembrie - 5 ianuarie 2020. Se ivesc ocazii unice

Horoscopul săptămânii 30 decembrie - 5 ianuarie 2019. Lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare, la cumpăna dintre ani. Fricile și îndoilelile trebuie lăsate la o parte, dacă se ivește o ocazie unică. Iar șansele sunt cum nu se poate mai mari.

de Redactia Observator

la 30.12.2019, 15:05

Vezi și

Horoscopul săptămânii 30 decembrie - 5 ianuarie 2020. Lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare, la cumpăna dintre ani.

Fricile și îndoilelile trebuie lăsate la o parte, dacă se ivește o ocazie unică. Iar șansele sunt cum nu se poate mai mari.

Horoscop săptămânal Capricorn

CAPRICORNII vor fi mult mai preocupaţi de propria persoană. În acest caz, egoismul combinat cu intuiţia va avea rezulatate uimitoare: fie avansaţi la actualul loc de muncă, fie vă deschideţi un business care va avea succes. Important este să faceţi o listă de priorităţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cineva.

Horoscopul săptămânii Vărsător

VĂRSĂTORII pot încheia în perioada aceasta o etapă - nu tocmai plăcută, care a durat o lună, un an sau poate chiar zeci de ani. Veţi pune punct unei situaţii care nu v-a făcut fericiţi - poate fi vorba de un job, o căsnicie sau din contră de o perioadă de singurătate. Iar sfatul astrelor este să lăsaţi deoparte fricile, resentimentele şi presupunerile.

Horoscop săptămânal Pești

Pentru PEŞTI ascensiunea socială este inevitabilă. Indiferent de locul de muncă sau funcţia pe care o aveţi, dispuneţi de o energie care vă scoate din anonimat. Dar trebuie să fiţi atenţi la cum vă exprimaţi, pentru că există riscul să nu fiţi înţeleşi. Asta doar din cauza voastră, aşa că nu îi blamaţi pe cei din jur ci mai degrabă încercaţi să fiţi corenţi şi precişi.

Horoscopul săptămânii Berbec

Nativii BERBEC sunt în continuare favorizaţi în carieră, dar nu se mulţumesc aşa uşor. Subalternii vor să devină proprii lor şefi, iar unii dintre ei vor fi propulsaţi de univers într-o cu totul altă direcţie care le va aduce satisfacţie sufletească, dar mai ales financiară. Sunteţi predipuşi la multe călătorii, vă puteţi şi îndrăgosti, însă nu uitaţi să echilibraţi balanţa familie-carieră!

Horoscop săptămânal Taur

Deşi sunt recunoscuţi pentru stabilitate, TAURII vor ieşi din tipare şi mai ales din cotidian în această perioadă. Sunt mai versatili, acceptă lucruri atipice, iar asta le poate aduce călătorii pe ordinea de zi. Asta se leagă şi de posibilitatea unor nativi să lucreze în străinătate, dar mai ales de intuiţia pe care trebuie să şi-o asculte!

Horoscopul săptămânii Gemeni

Abundenţă materială şi financiară pentru GEMENI! Însă este posibilă doar dacă devin mai responsabili şi mai organizaţi. Parteneriatele şi negocierele de contracte nu lipsesc, iar aici puteţi aplica lecţiile pe care le-aţi învăţat sau nu.

Horoscop săptămânal Rac

Nativii RAC pun accent pe zona relaţiilor, fie ele de iubire sau profesionale. Ca o paranteză, nu le combinaţi. Revenind, cei singuri vor fi mai extrovertiţi ca să îşi schimbe statutul, iar cei care se află într-o relaţie şi nu acceptă jumătăţile de măsură o vor încheia.

Horoscopul săptămânii Leu

LEII muncesc chiar mai mult decât de obicei, iar asta îi va lăsa fără energie. Utilitatea muncii voastre este mai mult decât notabilă, însă, nu vă implicaţi în mai multe proiecte decât puteţi duce. Este o perioadă bună să vă axaţi pe sănătatea voastră şi să începeţi un regim de viaţă sau un program care implică sportul.

Horoscop săptămânal Fecioară

O iubire le poate oferi FECIOARELOR un nou start sentimenal. Iar dragostea, combinată cu încrederea în ele, le fac să mute munţii din loc şi să aibă parte de schimbări în plan profesional. Este momentul să vă asumaţi rolul de lider şi să ieşiţi în evidenţă, însă, nici să nu vă gândiţi să faceţi investiţii pentru există un mare risc financiar.

Horoscopul săptămânii Balanță

BALANŢELE, în schimb, vor pune accent pe familie. Pe ordinea de zi astrele prevăd o mutare, relocare sau o reamenajare, iar asta vine la pachet cu posibilitatea măririi familiei. Şi la job aveţi contracte de semnat pe care trebuie să le citiţi cu atenţie, iar cei care vor să se reorienteze să pună accent pe ceea ce iubesc să facă.

Horoscop săptămânal Scorpion

Şi SCORPIONII pot face lucruri măreţe, iar colaborările în proiecte sau cu persoane din străinătate le aduc satisfacţii financiare. Creativitatea atinge cote înalte, dar organizarea şi disciplina nu ar trebui să lipsească dacă puneţi la cale strategii.

Horoscopul săptămânii Săgetător

Banii pică din cer pentru SĂGETĂTORII care s-au implicat cu adevărat în proiectele lor. Este o săptămână foarte bună să iniţiaţi o afacere, dar şi voi - ca şi scorpionii - trebuie să aveţi un plan de acţiune, o strategie şi o echipă bună, iar rezultatele vă pot depăşi aşteptările.

Acestea au fost previziunile săptămânale, însă nu uitaţi că pe 10 ianuarie va fi lună plină în CAPRICORN. Dacă avem intenţii clare cu privire la ce ne dorim, este o zi în care putem acumula energii foarte bune şi inspiraţie care ne ajută să materialzăm aceste dorinţe. Aşadar, faceţi o listă şi adăugaţi puţină credinţă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 30 decembrie - 5 ianuarie 2020. Se ivesc ocazii unice