Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 4 - 10 noiembrie 2019. Racii au o comunicare excepţională cu partenerul de viață

Scorpionii se descurcă foarte bine în ceea ce priveşte relaţionarea de orice fel. Iar cei care aveţi nevoie de susţinători sau sponsori veţi găsi ca prin minune o soluţie salvatoare.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 15:22

Vezi și

Scorpionii se descurcă foarte bine în ceea ce priveşte relaţionarea de orice fel. Iar cei care aveţi nevoie de susţinători sau sponsori veţi găsi ca prin minune o soluţie salvatoare.

Nativii Săgetător, în schimb, sunt predispuşi la tot felul de excese. Iar retrogradarea lui Mercur nu face altceva decât să producă confuzie în mintea voastră. Sfatul astrelor este să vă temperaţi şi să nu forţaţi nota cu cei apropiaţi.

Pentru Capricorni creativitatea se ridică la cote maxime! Şi cum vă puteţi exprima cel mai bine? Vă spun eu, prin amenajarea sau renovarea locuinţei.

Vărsătorii au de luat o decizie importantă în carieră. Ţineţi cont de un lucru: un post de conducere va diminua timpul petrecut cu cei dragi, aşa hotărâţi-vă dacă mărirea bugetului de vacanţă e mai importantă decât persoana cu care plecaţi.

Este o săptămână în care Peştii îşi pot găsi sufletul pereche. Iar bonus, călătoriile se află pe ordinea de zi la pachet cu proiecte care vă pot mări consistent veniturile.

Nativii Berbec vor să schimbe lumea, dar tind să uite că trăim într-o societate cu reguli. Este bine să aveţi iniţiativă, dar fiţi atenţi la conflictele pe care le puteţi genera.

continuăm horoscopul săptămânii cu nativii Taur. Veţi primi răspunsuri pozitive în ceea ce priveşte un credit sau reparaţiile pentru casă. Iar cei care studiază pot avea un conflict cu un reprezentant al instituţiei.

Şi Gemenii pot primi confirmări, însă, în cazul lor, în legătură cu o viză sau documente importante. Iar săptămâna aceasta lucraţi foarte bine în echipă şi sunt mari şanse să întâlniţi o persoană care vă va schimba viaţa.

Pentru Raci, astrele prevăd o comunicare excepţională mai ales în relaţia cu partenerul. Însă o persoană care se opune relaţiei va încerca să vă despartă, aşa că mare grijă cum gestionaţi situaţia.

Leii negociază foarte bine în această perioadă, dar vor fi nevoiţi să se confrunte cu adevăr dureros. Fără doar şi poate, soluţii există dacă rămâneţi lucizi şi nu acţionaţi impulsiv. Iar bonus - doamnele vor fi curtate. 

Nativilor Fecioară care vor să se mute, horoscopul le transmite că aceasta este săptămâna perfectă pentru o relocare. Iar cei care au avut probleme în găsirea unui loc de muncă, trebuie doar să îşi revizuiască atitudinea.

Iar Balanţele vor avea un conflict destul de dramatic cu persoana iubită, însă, după 20 noimebrie - când Mercur nu va mai fi retrograd, tot se va rezolva ca prin minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 4 - 10 noiembrie 2019. Racii au o comunicare excepţională cu partenerul de viață