Antena Meniu Search
x

Horoscopul vestimentar. Turcoazul, culoarea perfectă pentru Gemeni

Am vorbit despre bani, iubire, sănătate, iar acum urmează un horoscop... altfel. Culorile toamnei încă nu şi-au făcut simţită prezenţa, însă, calendaristic, pentru luna septembrie există nuanţe care ajută fiecare zodie în parte.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.09.2020, 11:47

Vezi și
  • Berbecul are nevoie de energie fizică.
  • Pe Tauri, verdele închis sau verdele smarald îi ajută să se ancoreze în realitate.

Important este să le purtaţi în fiecare zi, fie că vorbim de un pix, culoarea unghiilor, husa de la telefon sau îmbrăcăminte.

De data aceasta, începem cu Berbecul care, are nevoie de energie fizică, pentru că este una dintre zodiile care şi-o iroseşte cel mai rapid. Vă implicaţi în multe lucruri deodată, iar uneori sunteţi împrăştiaţi şi haotici. Pentru voi, culoarea Roşu este cea mai potrivită luna aceasta. O să aveţi mai mult chef de muncă, dar şi mai ales focus pentru ce aveţi de făcut.

Pe Tauri, verdele închis sau verdele smarald îi ajută să se ancoreze în realitate. Esenţa voastră este pământul, teluricul, iar aceste nuanţe vă fac să fiţi mai prezenţi în orice aţi face.

Gemenii au nevoie de logică, coerenţă şi idei foarte bune. Şi atunci turcoazul este culoarea perfectă care ajută şi la o comunicare mai bună.

Esenţa Racului este intuiţia şi grija faţă de cei din jurul lor. Ca să treziţi această energie în voi, astrele vă recomandă culorile alb şi argintiu. Aici ne referim şi la obiecte decorative sau bijuterii din argint.

Când vorbim de nativii Leu, vorbim de vivacitate, de bucuria de a trăi. Ca să treziţi aceste lucruri este bine să purtaţi portocaliusau aur galben.

Fecioara trebuie să îşi trezească spiritul de supravieţuitor şi de organizator. Iar nuanţa potrivită este Verdele deschis şi obiectele decorative din lemn.

Balanţa trebuie să îşi reamintească de instinctul de negociator şi de mediator. Recomandarea astrelor este pastelul. Orice culoare pală, fie că vorbim de albastru deschis, roz pal, vernil sau orice alte variante.

Supravieţuitorul absolut al zodiacului este Scorpionul. În ajutorul firii lui vine culorile roşu închis, vişiniu sau negru. Deasemenea, platina este ajutor.

Pentru a se restarta, Săgetătorul are nevoie de albasatru închis. Şi ca metal, de cupru. Asta vă ajută să vă amplificaţi sporitvitatea şi energia.

Capricornul este managerul, raţionalul, contabilul. Voi îi conduceţi pe ceilalţi din punct de vedere logic. Ca să treziţi latura aceasta purtaţi grişi inclusiv pietrele obişnuite sunt benefice.

Vărsătorul este vizionar. Astrele vă recomandă movul şi ametistul.

Iar Peştii, sensibilii zodiacului, sfătuitorii empatici, ar trebui să poarte indigo, albastru închis, argintiu, mov închis.

Acesta a fost horoscopul culorilor lunii septembrie. Nu uitaţi, orice lucru mărunt este benefic, iar bonus pietrele sau materialele menţionate vă pot activa energia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul vestimentar. Turcoazul, culoarea perfectă pentru Gemeni