Meniu LIVE
Search
x

Video Vibraţia Zilei, 12 iunie. Este ziua perfectă pentru propuneri

Astăzi este o zi foarte bună să filtrăm relaţiile, fie ele de iubire sau de afaceri. Ce se întâmplă şi mâine, ne spune Rosse Stan.

De Rosse Stan la 12.06.2021, 09:37
Vezi și

Influenţa Lunii Noi este prezentă şi astăzi, aşa orice idei avem în minte, este momentul perfect să le punem în practică. Suntem susţinuţi pentru noi începuturi, atât în afaceri şi hobby-uri, cât şi în dragoste.

Pe lânga asta, opoziţia planetei Venus cu Vertexul, sau ascendentul electric cum mai este numit, este biletul nostru către schimbare la nivel relaţional. Adică vom... analiza şi sorta relaţiile noastre, indiferent de natura lor. Mâine, pe cer se formează un alt aspect ultra benefic de data aceasta, şi anume un sextil între Lună, planeta emoţiilor şi Uranus, planeta adevărului şi inovaţiei.

Orientaţi spre lucrurile ieşite din comun 

Asta înseamnă că vom fi orientaţi către lucrurile ieşite din comun. Aşa că este ziua perfectă să propunem idei, alternative care, poate, ne-a fost teamă că vor fi refuzate din cauza elementului de noutate. Nu ezitaţi să ieşiţi în evidenţă şi să fiţi, de ce nu, deschizători de drumuri. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Vibraţia Zilei, 12 iunie. Este ziua perfectă pentru propuneri

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO