Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 24 noiembrie 2018. Nativii unei zodii au parte de promovarea mult dorită, dar și o sumă de bani neașteptată

Zodiac carieră și bani 24 noiembrie 2018. Scorpionii au în plan profesional e o zi mai reușită ca toate de până acum. Poate veni promovarea mult dorită, dar și o sumă de bani neașteptată.

Zodiac carieră și bani 24 noiembrie 2018. Scorpionii au în plan profesional e o zi mai reușită ca toate de până acum. Poate veni promovarea mult dorită, dar și o sumă de bani neașteptată.

***

SAGETATORII trebuie sa isi tempereze putin firea vulcanica si dorinta de a le face pe toate deodata. Lucrurile rezolvate pe rand aduc rezultate mult mai satisfacatoare.

Vezi și

***

Pe acelaşi subiect

CAPRICORNILOR li se ivesc oportuntati noi in zona afacerilor. Pot descoperi ca au spirit de lider, chiar daca pana acum au preferat mai degraba sa fie coordonati.

***

VARSATORII pot trai o mica dezamagire in plan profesional, insa nu sunt ei oamenii care sa isi planga in pumn, asa ca vor trece cu zambetul pe buze peste obstacolul aparut.

***

PESTII au cam lenevit in ultima perioada, iar acum sarcinile care pareau floare la ureche se transforma in urgente. Li se recomanda putin mai multa responsabilitate la serviciu.

***

BERBECII ar putea fi tentati sa cumpere un obiect de lux, pe care si l-au tot dorit, insa e necesar un calcul temeinic inainte de a se avanta la cheltuili mari.

***

TAURILOR li se poate propune un proiect la locul de munca, dar intuitia lor ascutita ii poate împinge sa faca un pas in spate, nefiind ceva in care cred cu tarie.

***

GEMENILOR pare ca le merge totul ca pe roate astazi. Ca si in dragoste, in plan profesional lucrurile se asaza asa cum si-au dorit, iar asta ii motiveaza sa se implice si mai mult.

***

Nativii RAC trebuie să se pregatească să treaca peste un obstacol în cariera. Astrele prevad o piedică in parcursul lor, dar cu mult calm și rabdare, lucrurile vor reveni la normal.

***

LEII nu sunt deloc atenti cu cheltuielile, parca arunca cu bani in stanga si in dreapta, lucru pe care l-ar putea regreta cand vor face si niste calcule.

***

O zi foarte productiva pentru FECIOARE la serviciu, insa trebuie sa mai invete sa lucreze si in echipa. Chiar daca au mare incredere in priceperea lor, si sfaturile celor din jur pot ajuta.

***

Reusita acestei zile in plan profesional pentru nativii BALANTA depinde 100% de cat de mult se vor implica ei. Au un as in maneca, trebuie doar sa stie cand sa il foloseasca.

***

Chiar daca este weekend, pentru SCORPIONI, in plan profesional e o zi mai reusita ca toate de pana acum. Poate veni promovarea mult dorita, dar si o suma de bani neasteptata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 24 noiembrie 2018. Nativii unei zodii au parte de promovarea mult dorită, dar și o sumă de bani neașteptată