Antena Meniu Search
x

Zodiac dragoste, 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de o relație mai strânsă ca niciodată

Zodiac dragoste, 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de de o relație de cuplu foarte strânsă, iar planurile pe care și le fac astăzi merg ca pe roate.

Vezi și

Zodiac dragoste, 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de de o relație de cuplu foarte strânsă, iar planurile pe care și le fac astăzi merg ca pe roate.

***

Berbecii ar face bine sa evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Nu au o zi buna in plan sentimental, iar o mica ceartă ar putea degenera imediat.

***

Taurii pot primi o vizită surpriza, la care nu s-ar fi așteptat nici dacă le-ar fi spus cineva. Vorbim de o persoana interesantă de sex opus sau de un prieten mai vechi cu care au rupt legatura.

***

Relația de cuplu pare mai strânsă ca niciodată pentru Gemeni. Planurile în doi merg așa cum le-au proiectat, iar asta le da o energie molipsitoare care îi va însoți intreaga zi.

***

Daca nu scot putin nasul din rutina zilnică, Racii ar putea rata șansa de a se apropia de o persoană cu care au foarte multe lucruri în comun și care îi admiră de la distanță. 

***

Leii se văd nevoiți să faca ceva pentru a-și convinge partenerul că nu are motive de gelozie. I-au cam trezit suspiciuni persoanei iubite cu anumite gesturi in ultimele zile.

***

Din dorința de perfecțiune, Fecioarele riscă să îi ceară persoanei iubite mai mult decât poate aceasta să ii ofere. Partenerul ar putea face un pas in spate din cauza pretențiilor lor.

***

Intuiția Balanțelor le ajuta să iși dea seama de următoarele mișcări ale persoanei iubite, iar asta le poate fi și avantaj dar, totodata, le poate dauna. 

***

Scorpionii ajung într-un punct al relației unde se cam instaleaza monotonia. Așa că incearca sa găseasca tot felul de metode pentru a reaprinde flacăra. N-ar strica chiar să incerce sa îl faca gelos pe partenerul de viață. 

***

Săgetătorii caută compania cuiva de sex opus... mai în varsta. Cineva le trezeste sentimente de admiratie si simt că au mult de invățat de la această persoana.

***

Capricornii ar face orice, numai ca sa iasa din casa. Abia au asteptat weekendul pentru a se relaxa, asa ca seara îi va gasi ori in oras cu prietenii, la cumparaturi, sau, de ce nu, intr-o plimbare departe de casa.

***

Vărsătorii își pot descoperi o nouă pasiune. Simt nevoia sa se dezvolte și sa incerce lucruri noi, așa că nimic nu li se va parea iesit din comun.

***

Puțin mai multa atenție pentru persoana iubita ar putea rezolva anumite probleme in viata amoroasa a Peștilor. Oricât ar fi de ocupați, clipele in doi sunt vitale in orice relație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zodiac dragoste, 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de o relație mai strânsă ca niciodată