Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani 8 iunie 2019

O călătorie de afaceri cu mari şanse de reuşită îi poate aştepta pe nativii Gemeni. Chiar dacă este weekend, nevoia de resurse este mult mai mare decat cea de relaxare.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 09:34

Vezi și

O călătorie de afaceri cu mari şanse de reuşită îi poate aştepta pe nativii Gemeni. Chiar dacă este weekend, nevoia de resurse este mult mai mare decat cea de relaxare.

Nativii Rac atrag norocul la bani zilele acestea ca un magnet. Pot primi o recompensă la serviciu sau pot vinde pe bani frumoşi un bun de care nu mai aveau nevoie.

Nativii zodiei Leu tind să fie egoişti şi să ia decizii doar în interesul propriu, ceea ce nu este deloc un lucru rău, mai ales că asta le poate aduce o sumă frumoasă în conturi.

Fecioarele pot participa la un eveniment unde să îşi poată îmbogăţi cunoştinţele, dar să fie şi remarcaţi de o persoană ce le va fi de mare ajutor.

Dragi Balanţe, înainte de a vă face planuri de concediu, mai bine luptaţi să duceţi la bun sfârşit ceea ce aveţi de făcut, pentru că vă aşteaptă o perioadă încărcată în plan profesional.

Scorpionii se menţin pe linia de plutire în ce priveşte cariera, nu se întrevăd urcuşuri sau coborâşuri, trebuie să dea dovadă doar de puţin mai multă responsabilitate.

Săgetătorii culeg roadele muncii fără încetare, aşa că, această zi este numai despre răsfăţ, relaxare şi multă voie bună.

Capricornii sunt tentaţi să trişeze în nişte sarcini la locul de muncă, pentru a termina treaba mai repede, lucru ce le poate atrage nişte priviri cârcotaşe.

Pentru Vărsători este o zi perfectă pentru a repara nişte lucruri făcute greşit ori pe fugă la serviciu. Li se oferă o a doua şansă şi trebuie musai să profite de ea.

Astrele sunt cu siguranţă de partea Peştilor la capitolul bani, o veste excelentă la început de weekend şi binemeritată, de altfel.

Berbecii pot isca mici conflicte la locul de muncă, dupa ce opiniile lor stârnesc ceva controverse şi pun probleme în munca de echipă.

Iar pentru nativii Taur care au de gând să îşi deschidă o afacere, este o zi numai bună de făcut planul de bătaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani 8 iunie 2019