Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 10 august 2019

Iubirea pluteşte în aer pentru unii nativi, dar Leii ar trebui să-şi găsească, astăzi, un nou hobby. Veţi fi împinşi de la spate din cauza nevoilor financiare, aşadar, fie urmaţi o pasiune ascunsă, fie vă căutaţi un nou loc de muncă. 

de Redactia Observator

la 10.08.2019, 09:38

Vezi și

Iubirea pluteşte în aer pentru unii nativi, dar Leii ar trebui să-şi găsească, astăzi, un nou hobby. Veţi fi împinşi de la spate din cauza nevoilor financiare, aşadar, fie urmaţi o pasiune ascunsă, fie vă căutaţi un nou loc de muncă. 

Nativii din zodia Fecioară vor afla, astăzi, un secret pe care trebuie să îl păstreze cu orice preţ. Există riscul să aduceţi mari prejudicii unei persoane, poate chiar unui prieten, dacă dezvăluiţi ce aţi aflat. Încercaţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme. 

Balanţelor astrele le recomandă să fie foarte atente la oamenii din jur. Nu vă lăsaţi manipulaţi de familie, prieteni sau necunoscuţi şi nu vă încredeţi în cei care vor să vă ajute fără vreun interes. Aţi putea pica într-o capcană care vă va aduce numai probleme. 

Scorpionii trebuie să fie pozitivi astăzi! Este exact ca atunci când aveţi o durere de cap şi vă gândiţi la alte lucruri, moment în care descoperiţi că durerea a trecut. La fel se întâmplă şi cu gândurile negative, aşa că relaxaţi-vă şi faceţi ceea ce vă place.

Cuvântul-cheie pentru Săgetători este reciprocitate. Dacă săriţi în ajutorul celor care au nevoie, veţi fi ajutaţi la rândul vostru. Recunoaşteţi şi apreciaţi efortul celor care încearcă să vă facă viaţa mai uşoară.

Unul dintre lucrurile care îi caracterizează pe Capricorni este determinarea. Vă place să faceţi lucurile în felul vostru şi, uneori, uitaţi de puterea lucrului în echipă. Fiecare are expertize în diferite domenii, aşa că folosiţi asta în beneficiul vostru. 

Astăzi, Vărsătorii sunt nostalgici. Lăsaţi trecutul în urmă şi învăţaţi să priviţi înainte. Mai ales că veţi avea noroc din punct de vedere financiar. Veţi primi o sumă importantă de bani sau noi idei legate de carieră se pot materializa. 

Peştii trebuie să se aştepte la o veste importantă. V-aţi confruntat cu tot felul de greutăţi, în ultima perioadă, iar asta e pe cale să se schimbe. La serviciu sunteţi din ce în ce mai apreciaţi, iar în viaţa de familie problemele dispar ca prin minune. 

Răbdarea este esenţială pentru Berbeci. Nimic nu va ieşi de pe o zi pe alta, mai ales dacă planurile sunt ambiţioase, iar timpul limitat. Amânaţi sarcinile dificile care necesită consum mare de energie şi nu uitaţi de cei dragi. 

Taurii ar trebui să se pregătească sufleteşte, pentru că sunt pe punctul de a face o cucerire neaşteptată. O persoană vă va pune inima pe jar, iar sentimentele sunt reciproce. Fiţi curajoşi! S-ar putea ca această persoană să fie chiar sufletul pereche. 

O petrecere întinsă mult prea mult în noapte pare a fi ideală pentru Gemeni. Însă aveţi grijă să nu petreceţi restul weekeend-ului în pat, regretând cam fiecare decizie luată la cald. Puneţi-vă la punct următorii paşi atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. 

Iar Racii aşteaptă ceva ce nu se va întâmpla niciodată. Cel puţin nu fără a trece la acţiune. Nici acele vacanţe rupte din rai şi nici iubirile ca-n poveşti nu vor veni din senin. Speranţele sunt bune, însă doar dacă s-a făcut tot posibilul pentru a le transforma în realitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 10 august 2019