Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 22 iunie 2019

Gemenii trebuie să îşi aleagă cu grijă cuvintele în discuţiile cu persoana iubită. Relaţia cu jumătatea lor stă pe un butoi cu pulbere.

de Redactia Observator

la 22.06.2019, 08:40

Vezi și

Gemenii trebuie să îşi aleagă cu grijă cuvintele în discuţiile cu persoana iubită. Relaţia cu jumătatea lor stă pe un butoi cu pulbere.

O zi perfectă pentru ca Racii să îşi pună ordine în gânduri. Simt că e nevoie să gândească mai limpede în deciziile pe care le iau.

Leii sunt norocoşii de astăzi în dragoste. Relaţia lor pare să depăşească norii negri, iar ei să redescopere omul de care s-au îndrăgostit.

Fecioarele sunt sfătuite să dea curs unei invitaţii la un eveniment. Au mari şanse ca o persoană cunoscută acolo să le facă ochi dulci.

Un sfârşit de săptămână perfect pentru Balanţe. Astrele prevăd o călătorie departe de casă, unde se vor putea bucura de amintirea vremurilor de odinioară.

Nu atât de bine stau şi Scorpionii în plan sentimental. Povestea lor de dragoste ar putea lua o turnură nefericită şi este posibilă o despărţire. 

O călătorie îi aşteaptă şi pe Săgetători. Vor din suflet să revadă o persoană dragă şi vor face tot posibilul să ajungă la ea.

Capricornii par să îşi regăsească echilibrul sentimental. Au avut parte de o perioadă marcată de confuzie, însă apele par să se liniştească.

Vărsătorii îşi impun punctul de vedere într-o discuţie cu jumătatea lor, nu vor nici în ruptul capului să lase de la ei.

Peştii pot pregăti o petrecere surpriză pentru cineva drag şi nu mai au răbdare până la marele eveniment.

Nativii Berbec i-au cam supărat pe cei din familie cu nişte decizii pripite şi pot avea discuţii aprinse din această cauză.

Iar pentru Tauri este o zi foarte bună pentru o conversaţie deschisă cu partenerul de viaţă. Ar putea fi vorba chiar de o mutare împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 22 iunie 2019