Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 8 iunie 2019

Pe Gemeni, weekendul îi poate prinde departe de casă, aşa că dorul de partener, de familie va fi la cote maxime.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 08:19

Vezi și

Pe Gemeni, weekendul îi poate prinde departe de casă, aşa că dorul de partener, de familie va fi la cote maxime.

Racii parcă sunt vedetele zodiacului. Toată atenţia celor din jur este îndreptată asupra lor, însă mare grijă, pentru că nu toate privirile sunt admirative.

Nativii Leu pot avea parte de o confruntare cu un prieten sau cu o rudă, în urma unor mici neînţelegeri. Cu calm şi rabdare, veţi înţelege şi motivele.

O şansă uriaşă pentru Fecioare de a se îmbogăţi sufleteşte. Vă aşteaptă o zi plină de spiritualitate, de linişte interioară, puteţi chiar să vă apropiaţi din nou de o persoană cu care aţi răcit relaţiile. 

Balanţele se pot simţi uşor sufocate de prezenţa prea multor oameni în jurul lor, în timp ce ele visau astăzi doar să se relaxeze în voie.

O zi bună pentru ca Scorpionii să îşi ducă la nesfârşit nişte activităţi amânate. Curăţenie în casă, cumpărături de tot felul, poate chiar şi niste vizite.

Emoţii mult aşteptate pentru Săgetători. Aceşti nativi sunt nerăbdători să plece într-o vacanţă, au totul pregătit şi parcă numără zilele până atunci.

Capricornii sunt cam morocănoşi şi aproape că îi scoate din minţi orice fleac astăzi. Nu mai luaţi lucrurile atât de în serios şi veţi reuşi să vă relaxaţi.

Vărsătorii în schimb pot avea parte de o surpriză uriaşă în plan sentimental. Pot bate chiar clopote de nuntă pentru o parte dintre nativi.

Peştii tind să fie reci şi indiferenţi cu persoanele dragi, fără vreun motiv. Simt nevoia să se izoleze o perioadă, pentru a-şi face puţină ordine în gânduri.

Nu au moralul la înălţime astăzi, tocmai de aceea Berbecii sunt sfătuiţi să îşi petreacă ziua printre apropiaţi, printre cei care ştiu cum să îi înveselească.

Iar pe strada Taurilor, în sfârşit iese ceva soare în plan sentimental, unde surprizele se vor ţine lanţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 8 iunie 2019