Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 29 iulie 2019

Leii vor lasa deoparte sarcinile de la locul de munca pentru a se relaxa in compania celor dragi. Asta ii va ajuta sa-si recapete buna dispozitie.

de Redactia Observator

la 29.07.2019, 11:34

Vezi și

Leii vor lasa deoparte sarcinile de la locul de munca pentru a se relaxa in compania celor dragi. Asta ii va ajuta sa-si recapete buna dispozitie.

Fecioarele vor cheltui mai multi bani decat si-au propus pentru a rezolvati niste probleme de sanatate, insa merita orice sacrifiu.sanatatea este cea mai importanta!

Balantele sunt stresate şi încearcă să scape cât mai repede de sarcinile pe care le au. Nu vor să irosească nicio clipă.

Scorpionii pot accepta cu incredere propunerile de colaborare pe care le vor primii in aceasta zi. Totusi inainte de a semna vreo hartie ar trebui sa deschida bine ochii.

Astăzi Sagetatorii simt nevoia să o ia de la zero. În relaţia cu un prieten, în plan profesional sau acasă. Au neapărat nevoie de o schimbare, iar acum e momentul s-o facă.

Pentru Capricorni, banii vin si se duc cat ar clipi. Dar nu conteaza ca dispar atat de repede ci datorita lor vor scapa de datorii.

Varsatorii in schimb nu se vor putea relaxa deloc. Termenul de predare al unui proiect va fi davansat, asa ca trebuie sa munceasca peste program.

Nativii Pesti nu vor fi cei mai populari în rândul colegilor astăzi. Simt nevoia să-şi impună toate ideile, iar asta nu prea are cum să-i facă populari.

Drumul Berbecilor va fi presarat de succes. Vor reusi sa depaseasca cu succes obstacolele si sa obtina castiguri fabuloase.

Taurii nu prea au chef de munca, iar daca nu se vor aduna ar putea avea probleme cu sefii.

Gemenii nici nu vor să audă de relaxare. Au lucruri importante de făcut la muncă. şi nevoie de o mărire salarială. Sau măcar de o primă. Aşa că nu le pot amâna.

Iar Racii vor face mai multe calatorii scurte pe parcursul aceste zile. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a ajuta pe cineva drag.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 29 iulie 2019