Antena Meniu Search
x

13 lucruri pe care le fac bărbaţii care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel?

Unii bărbaţi sunt necredincioși partenerilor de relaţie din diferite motive, dar semnele de înșelăciune sunt universale. Relația ta devine mai rece? Își dorește brusc spațiu și intimitate? Ar putea fi un indiciu că iubitul sau soţul tău are o altă femeie.

13 lucruri pe care le fac bărbaţii care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel
13 lucruri pe care le fac bărbaţii care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel

Unii bărbaţi sunt necredincioși partenerilor de relaţie din diferite motive, dar semnele de înșelăciune sunt universale. Relația ta devine mai rece? Își dorește brusc spațiu și intimitate? Ar putea fi un indiciu că iubitul sau soţul tău are o altă femeie.

Trebuie să fii conștientă de aceste lucruri și să pui indiciile cap la cap, iar mai jos aveţi 13 semne că omul tău te înşală. Unele sunt evidente, în timp ce altele nu.

Amintiți-vă, orice semn sau indiciu poate nu este convingător de unul singur, dar adunate şi puse cap la cap s-ar putea ca imaginea de ansamblu să fie destul de clară.

Pe acelaşi subiect

1. Starea lui se schimbă repede

Acest lucru este un indiciu pentru o femeie, atunci când un bărbat îşi dorește să-și petreacă timpul cu altă femeie. Va trece foarte rapid prin stări cum ar fi frustrare, iritare şi chiar mânie. El poate chiar să înceapă o ceartă monstru, într-un efort de a sabota relația. Nu există nici un motiv real pentru el să plece la altă femeie, așa că trebuie să creeze unul.

2. Îşi schimbă comportamentul

Bărbaţii au modele pentru comportamentul lor și după ce au petrecut timp cu cineva pentru câteva luni sau chiar câţiva ani, ca femeie veți învăţa comportamentul lor tipic. Când există o distragere grosolană, cum ar fi o aventură, modelul comportamental se va schimba. Știți cum vor acționa în anumite situații și când vor acționa diferit, trebuie să existe o explicație. Ar putea fi altceva real și tangibil - dar dacă nu, acest lucru ar putea însemna că el înșală.

3. Schimbare bruscă în aspectul său fizic

Frizură nouă? Merge la sală? Şi-a dezvoltat un stil nou de îmbrăcăminte? Dacă nu face lucrurile astea ca să te impresioneze, ar putea fi un semn că te înşală. Majoritatea bărbaților vor să pară proaspeți și noi pentru a impresiona o fată. Este mijlocul primar al organismului de a se pregăti pentru a atrage un partener. În plus, încep să se ocupe mult mai bine de ei înșiși și să se mândrească mult cu aspectul lor. Își strânge brusc hainele, își tunde des părul, se bărbiereste zilnic, lucruri pe care nu le-a făcut înainte. Iar dacă le face mai ales când pleacă de acasă fără tine, ar trebui să sune clopoţeii.

4. Schimbare peste noapte a gusturilor muzicale

Nu este nimic rău să încerci lucruri noi. Dar când azi ascultă manele şi mâine plânge pe Simfonia No. 4 in E minor de Brahms, este un semnal de avertizare că ceva nu e bine.

5. Comunicarea devine dificilă cu el, aproape imposibilă

Te-ai intrebat vreodata de ce îi ia o veşnicie care să-ţi răspundă la mesaj? Poate pentru că e ocupat cu o conversaţie cu o altă femeie, așa că durează un timp pentru ca el să-ţi răspundă. Cea mai proastă parte este că nici măcar nu puteți lua legătura cu el, deoarece spune că bateria telefonului se descarcă mai des decât în mod obișnuit, făcându-l imposibil de atins pentru perioade lungi de timp. De ce? E ceva în neregulă cu telefonul lui? Nimic, doar că e prea ocupat să vorbească cu noua sa iubită.

6. E distant şi caută tot felul de scuze

A încetat să vă invite să vă alăturați activităților sale preferate? Dacă tu nu mergi cu el, atunci cine? Dacă are mai puțin timp pentru tine, anulează planurile voastre în mod repetat și are întotdeauna o scuză de ce nu se poate întâlni cu tine? Acesta poate fi un semn evident că încearcă să te îndepărteze. De ce? Poate pentru că își petrece timpul cu altcineva!

7. Are nevoie brusc de intimitate și a devenit foarte secretos

A cere timp pentru sine este normal. Dar atunci când există o schimbare bruscă în preocupările sale personale și comportamentul său este în afara modelului normal, atunci este un semn că altceva se întâmplă. Dintr-o data, el vrea sa faca singur lucrurile, cum ar fi cumpărăturile și îţi interzice ferm să-i umbli în telefon în calculator sau în portofel. Un alt steag roșu este atunci când începe să-şi schimbe parolele comune, mai ales cele de pe conturile bancare și pe cele de social media. Trebuie să fiți atente la noile e-mailuri pe care le creează și dacă are mai multe conturi pe Facebook.

8. Este prea atașat de telefonul său

Își ia telefonul cu el peste tot, chiar și în baie și de fiecare dată când vrei să-l verifici, face o criză. De asemenea, primeşte o mulțime de apeluri de la o "rudă" (mama, sora, cineva care nu poate fi detectat, care este evident o altă fată). Acesta este un semn că ascunde ceva. Când sunteți împreună și el pune telefonul pe modul de avion (astfel încât să nu puteți vedea textele și apelurile primite) este un moment bun pentru a investiga.

9. Își amintește lucrurile greșit și confundă informațiile

Se pare că un prieten care înşală confundă cea mai mare parte informații. De exemplu, "Nu am luat masa aici?" Este un indicator clar că a fost acolo înainte, dar nu cu dvs. Punctele sale de referință sunt date peste cap, deoarece timpul petrecut cu dvs. este confundat cu timpul petrecut cu cealaltă femeie. De asemenea, a devenit brusc insensibil, de parcă ar uita planurile.

10. Nu mai face dragoste cu tine ca înainte

Această situaţie este una foate dificilă. S-ar putea să observați o abţinere completă de la sex sau s-ar putea să-l vedeți că încearcă  mai mult ca de obicei, cu ceva despre care ştie clar că nu sunteţi de acord. Asta pentru că simte o un aport suplimentar de testosteron și încredere, ca urmare a noii sale flăcări interioare și va simți nevoia de a o descărca cu tine. Pe de altă parte, el poate deveni mai agresiv în pat din cauza faptului că se gândește la cealaltă femeie, care poate are alte preferinţe.

11. Nu vrea să te mai scoată în oraş

Acest lucru ar putea fi un alt semn. Atunci când el nu mai vrea să vă scoată în oraş, mai ales în locurile publice sau nici măcar la mall. De ce? Din cauza fricii de a fi prins de cealaltă femeie.

12. Are mai multe responsabilități și ore suplimentare la locul de muncă

Niciodată să nu presupui că te înşală doar pentru că stă mai mult timp la locul de muncă. Dar, dacă ați rămas fără opțiuni și nu puteți vedea alte motive pentru care stă dintr-o dată peste program, întâlniri inexplicabile și călătoriile bruște, este timpul să aflați ce se întâmplă. Cea mai simplă cale de a afla adevărul? Verifică-i cardul de salariu. Dacă într-adevăr el a lucrat ore suplimentare, salariul lui va arăta asta. Așa că s-ar putea să-l prindeți.

13. Minte și o face bine

Bărbaţii care înşală sunt mari mincinoși. Trebuie să găsești o cale să-l prinzi în jocurile lui mincinoase. În afară de căutarea acestor semne, trebuie să ai încredere în intuiția ta de femeie. E puternică. Ascultați-o și folosiți-o pentru a investiga. Și dacă se întâmplă să dovedești că te înșeală, nu-i da o a doua șansă. Fii înțeleaptă, nu fă greșeala pe care o fac atât de multe femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » 13 lucruri pe care le fac bărbaţii care înşală într-o relaţie. Şi tu faci la fel?