Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ceaiul, secretul tinereții eterne! Beneficiile lui te ajută să ai pielea ca la 20 de ani!

Dacă bei ceaiuri doar atunci când ești răcit faci o mare greșeală! O cană fierbinte cu ceai nu îți îmbunătățește doar imunitatea sau starea generală a sănătății, ci, într-o dietă bine pusă la punct, te va ajuta să pari mai tânără cu 10 ani!

de Redactia Observator

la 15.11.2015 , 12:16

 Dacă bei ceaiuri doar atunci când ești răcit faci o mare greșeală! O cană fierbinte cu ceai nu îți îmbunătățește doar imunitatea sau starea generală a sănătății, ci, într-o dietă bine pusă la punct, te va ajuta să pari mai tânără cu 10 ani! Reduce inflamațiile, îți hidratează pielea, dar și ți-o protejează împotriva radiațiilor UV! Cu alte cuvinte, cu ajutorul ceaiurilor putem spune adio ridurilor și acneei!

Aici avem o listă cu cele mai bune ceaiuri și beneficiile pe care ți le pot aduce!

Ceaiul verde trebuie băut în fiecare zi! Specialiștii spun că, dacă este băut regulat, ceaiul verde ne poate proteja de cancerul la piele. Antioxidanții lui puternici și catechinele reduc inflamațiile asociate cu înaintarea în vârstă și protejează pielea de îmbătrânirea cauzată de expunerea la soare.

Articolul continuă după reclamă

Ceaiul de mentă taie greața și calmează stomacul iritat. În plus, are un gust plăcut și este foarte răcoritor! El mai contribuie și la sănătatea tenului pentru că stimulează crearea de cellule noi și echilibrează secreția de sebum.

Ceaiul de mușețel are proprietăți anti-inflamatoare și o mulțime de antioxidanți. Acneea, dermatita sau orice alt fel de inflamație a tenului poate fi calmată cu el. Dacă îl bei constant și aplici pliculețele folosite pe zona cu problem se va vindeca într-un timp foarte scurt!

Ceaiul de iasomie este parfumat și dulceag. Are proprietăți antibacteriene cu ajutorul cărora pielea este apărată de factori externi precum frigul, umezeala, razele UV. De asemenea, cu ajutorul antioxidanților menține și elasticitatea pielii și păstrează nivelul optim de hidratare a tenului. Un alt beneficiul este faptul că este ajută la estomparea cicatricilor de pe față.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Ceaiul, secretul tinereții eterne! Beneficiile lui te ajută să ai pielea ca la 20 de ani!