Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Este LEGUMĂ, dar atunci când o gătești, se transformă în CARNE! Este INCREDIBIL ce se întâmplă în corpul tău!

Este plină de substanţe nutritive şi fibre. Are un gust bun, fie că este proaspătă, uscată, congelată sau conservată. Este disponibilă de-a lungul întregului an şi poate fi preparată într-o mare varietate de feluri, indiferent că e vorba de micul dejun, prânz sau cină.

de Redactia Observator

la 02.01.2016 , 13:08

 Fasolea se găseşte într-o varietate de mărimi, forme şi gusturi. Ea este plină de substanţe nutritive şi fibre. Are un gust bun, fie că este proaspătă, uscată, congelată sau conservată. Fasolea este disponibilă de-a lungul întregului an şi poate fi preparată într-o mare varietate de feluri, indiferent că e vorba de micul dejun, prânz sau cină.

Fasolea este recunoscută că fiind un aliment important în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate. Cele mai recente orientări dietetice recomandă consumul a 3 căni de fasole pe săptămâna.

Fasolea se încadrează în două categorii separate de alimente. Ea face parte atât din grupul legumelor, cât şi din grupul "cărnurilor" şi alimentelor-boabe. Conţinutul bogat de substanţe nutritive o face un produs alimentar foarte sănătos.

Articolul continuă după reclamă

Fasolea este o legumă, dar conţine proteine valoroase, adesea asociate cu cele din carne. Acest lucru face din ele o alternativă la carne pentru vegetarieni sau pentru cei care vor să limiteze aportul de produse de origine animală. Fasolea este un substitut sănătos şi pentru inimă. Ea nu conţine colesterol sau grăsimi săturate şi are în general o cantitate limitată de grăsimi.

În timp ce fasolea uscată face parte din recomandările sănătoase, uneori nu este foarte convenabilă dacă ai o viaţă ocupată, pentru că îţi trebuie un timp relativ mare pentru a o găti. Din fericire, şi conservele de fasole sunt o alternativă sănătoasă. Ele pot fi adăugate direct din cutie într-o salată de-a dreptul delicioasă.

Când foloseşti fasolea din conservă însă, asigura-te că acorzi atenţie etichetei nutriţionale. Acest lucru îţi va permite să indentifici ingredientele ascunse sau excesul de sodiu care nu e foarte bun pentru sănătatea ta.

Informații preluate de pe csid.ro

Foto credit: thequotablekitchen.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Este LEGUMĂ, dar atunci când o gătești, se transformă în CARNE! Este INCREDIBIL ce se întâmplă în corpul tău!