Antena Meniu Search
x

5 semne că se îndepărtează de tine și vrea să se despartă

Când te uitai în ochii partenerului de viață vedeai mereu bucurie și o dragoste fără margini. Acum, e doar nerăbdare și epuizare. Chiar dacă nu ți-o spune în față, omul alături de care ai trăit atât de multe clipe se pregătește să plece. Iată cinci semne pe care le poti observa din timp, cât încă relația mai poate fi salvată.

Semne că vrea să se despartă
8 semne că se îndepărtează de tine și vrea să se despartă - pixabay.com

Când te uitai în ochii partenerului de viață vedeai mereu bucurie și o dragoste fără margini. Acum, e doar nerăbdare și epuizare.

Chiar dacă nu ți-o spune în față, omul alături de care ai trăit atât de multe clipe se pregătește să plece. Iată cinci semne pe care le poti observa din timp, cât încă relația mai poate fi salvată.

E mereu absent

Are nevoie de spațiu, ieșirile în oraș devin plictisitoare și parcă abia așteptă să scape de această "datorie" de a sta cu tine. Atunci când îi propui să mergeți într-o locație specială inventează tot felul de motive pentru care nu e posibil, deși, dacă ar vrea, ar putea-o face chiar acum.

Și-a pierdut interesul

Înainte știa totul despre tine, prietenii tăi și interesele tale. Dintr-o dată nu mai este pasionat de nimic, nu mai vrea să discute cu tine și, dacă o face, e despre lucruri admistrative. Deși va pretinde că acum vă cunoașteți și v-ați maturizat, adevărul e că își dorește altceva.

Se poartă neglijent

Pare că și-a pierdut respectul. Când lucurile îl deranjează nu mai caută soluții, ci răspunde urât. E mereu vina ta pentru toatele relele din relație, motiv suficient pentru a te trata ca pe un obiect. Cu cât încerci mai mult să-i intri în grații cu atât devine mai rece.

Vede totul ca fiind rău

Dacă partenerul tău de viață vorbește despre relația voastră ca fiind fără sens, rea sau lipsită de speranțe, înseamnă că în mintea lui și-a făcut deja bagajul. E doar o chestiune de timp până când va dispărea fizic.

A devenit obsedat de telefon

Înainte împărtășea totul cu tine, avea o încredere oarbă și nici nu se punea problema de parole. Pentru că știa că nu vei folosi această încredere pentru mici gelozii. Acum, nu doar că are sisteme de siguranță demne de cauze mai nobile, dar nu lasă telefonul nicio secundă din mână. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » 5 semne că se îndepărtează de tine și vrea să se despartă