Antena Meniu Search
x

6 idei inedite pentru costume de Halloween. Le poţi confecţiona şi acasă!

V-aţi sculptat dovleacul? Nu mai sunt multe zile până la Halloween aşa că vă puteţi apuca de decorat casa, grădina şi de confecţionat costumul pentru a face furori la petrecerea din data de 31 octombrie 2018. 

V-aţi sculptat dovleacul? Nu mai sunt multe zile până la Halloween aşa că vă puteţi apuca de decorat casa, grădina şi de confecţionat costumul pentru a face furori la petrecerea din data de 31 octombrie 2018. 

Iată câteva idei pentru ţinute inedite, pe care le puteţi crea singuri, acasă, din obiectele vestimentare pe care le aveţi deja în şifonier. Puţin machiaj şi gata: veţi atrage cu siguranţă toate privirile! 

Pin up Girl

O costumaţie sexy, care vă pune în valoare feminitatea şi care poate fi alcătuită exclusiv din elemente pe care cu siguranţă le aveţi în casă. Ţinuta trebuie să conţină obligatoriu o esarfă roşie cu buline sau modele albe, legată în jurul capului şi o fundă făcută în partea din faţă.

Părul poate fi strâns într-o coadă, la spate, ori vă puteţi face câteva bucle, inclusiv o buclă pe care să o stilizaţi în partea din faţă, prinsă sub eşarfă. Machiajul poate fi unul simplu, dar nu trebuie să lipsească rujul strident de culoare roşie. Vă puteţi juca în partea de jos a corpului, purtând absolut orice vă doriţi, ţinând însă cont de existenţa bulinelor, care vă vor oferi un look de efect.

Îngeraş

Pentru a obţine o ţinută feminină, inocentă, demnă de un înger, abordaţi un machiaj extrem de simplu, natural, utilizând poate doar o pudră iluminatoare pentru un efect de strălucire. Alegeţi o rochie sau o bluză şi o pereche de pantaloni de culoare albă şi nu uitaţi de penele albe care nu trebuie să lipsească, altfel întregul aspect poate fi ruinat. Acestea se găsesc în diferite mărimi, dar pentru a nu avea probleme întreaga seară, din cauza greutăţii lor, cel mai bine ar fi să alegeţi o pereche de pene de mărime mică, pe care le puteţi ţine pe umeri fără să vă îngreuneze mersul sau fără să-i loviţi pe cei din jur.

Marilyn Monroe

O ţinută clasică, ideală pentru a atrage privirile tuturor. Pentru o coafură asemănătoare realizaţi-vă câteva bucle, iar dacă nu aveţi părul blond, ideal ar fi să folosiţi o perucă. Ţinuta poate fi completată cu o rochie simplă, albă, decoltată şi lejeră, în niciun caz mulată pe corp. Actriţa Sarah Paulson a adoptat acest stil pentru o şedinţă foto senzaţională în Las Vegas. Pentru că celebra Marilyn Monroe era cunoscută pentru aluniţa sa, puteţi imita una făcând un mic punct cu un creion pentru ochi, deasupra buzelor. Nu uitaţi şi de rujul roşu! Categoric până şi orice persoană nepăsătoare va întoarce capul când veţi păşi în încăpere.

Ninja

Un costum simplu, dar foarte interesant, care poate fi alcătuit din piese clasice, pe care le găsiţi cu uşurinţă în şifonier. Un singur cuvânt: negru. O pereche de pantaloni negri, o bluză ori un hanorac negru, o cagulă sau o şapcă neagră şi o pereche de mănuşi sunt piesele vestimentare de care aveţi nevoie pentru a vă costuma în Ninja.

Clovn

Cu toţii ştim că atunci când vine vorba de clovni, ne gândim automat la culori. Multe. Fără vreun sens sau o ordine. Pentru un look complet aveţi nevoie de o pălărie colorată, cât mai mare, de o perucă multicoloră, o pereche de ochelari imenşi, de asemenea coloraţi şi de un costum interesant. Dacă nu puteţi găsi unul tipic unui clovn, nu disperaţi, puteţi împrumuta un costum într-o singură culoare, dar nu închisă. Poate prietenii voştri sau chiar voi aveţi în dulap acel costum verde deschis, galben, roşu sau chiar albastru strident, pe care l-aţi cumpărat ca să fie, nu neapărat ca să-l şi purtaţi. În acest caz, acum este momentul să îl scoateţi la lumină.

Dacă nici aşa nu sunteţi mulţumiţi de aspectul final, puteţi să alegeţi un tricou simplu, alb, pe care să îl înmuiaţi într-un vas cu apă şi în care să turnaţi mai multe tuburi colorate. Când îl veţi scoate, toate culorile se vor imprima haotic şi vor crea o piesă vestimentară cu adevărat inedită. Să nu uitaţi de nasul roşu şi de buzele conturate excesiv. Un papion colorat şi costumul vostru este gata de petrecere!

Lebăda neagră

O costumaţie foarte simplă, care va atrage cu siguranţă atenţia tuturor. Puteţi opta pentru o rochie simplă neagră, eventual cu volum în partea de jos, asemenea balerinelor sau rochiilor de prinţese. Dacă vă doriţi ceva mai complex, aveţi opţiunea unui body simplu negru şi o fustă de tip tue-tue. În partea de jos, o alegere interesantă ar fi o pereche de dresuri albe cu strasuri sau elemente sclipitoare şi o pereche de poante, ori dacă nu vi se par foarte confortabile, puteţi opta pentru nişte pantofi simpli, albi.

Machiajul trebuie să fie de asemenea simplu, dar puteţi desena cu un creion de ochi lichid negru, codiţe pe ploapele ochilor, pentru a crea un aspect liniar, simetric, asemenea ochilor lebedelor. Vă puteţi prinde părul într-un coc bine strâns şi puteţi merge la petrecere cu siguranţa că veţi avea un aspect de senzaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » 6 idei inedite pentru costume de Halloween. Le poţi confecţiona şi acasă!