Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sunt cele mai CIUDATE animale! Este jumătate DELFIN, jumătate BALENĂ! Imagini care îți dau FIORI

Un animal hibrid este rezultatul împerecherii a două animale din specii diferite, dar din aceeași clasă. Acest lucru se întâmplă foarte rar, însă de-alungul timpului, oamenii de știință au făcut mai multe combinații!

de Redactia Observator

la 14.12.2015 , 09:50

 Un animal hibrid este rezultatul împerecherii a două animale din specii diferite, dar din aceeași clasă. Acest lucru se întâmplă foarte rar, însă de-alungul timpului, oamenii de știință au făcut mai multe combinații!

Un ligru este un animal hibrid, rezultat din împerecherea între un leu mascul și o femelă de tigru. Ligrii arată ca un leu cu pete difuze. Sunt cele mai mari feline din lume, avînd ca rival doar pe tigrul siberian. Ligrii împărtășesc cu tigrii plăcerea pentru înot, ceea ce îi diferențiază de lei.

Jaglion-ul este rezultatul împerecherii dintre un jaguar și un leu. Un astfel de exemplar trăiește la grădina zoologică Altiplano din San Pablo Apetatlan, Mexic. Spre deosebire de alți hibrizi, aceștia nu au defecte genetice și pot avea o viață lungă și fertilă, informează cunoastelumea.ro.

Articolul continuă după reclamă

Wholphin este un hibrid foarte rar care survine din împerecherea unei femele de delfin cu un mascul din specia de delfin “Balena Ucigașă Falsă”.

Pisicile din rasa Savannah sunt rezultatul încrucişării dintre o pisică domestică şi ofelină sălbatică africană, înrudită cu râsul. Sunt mai lungi şi mai grele decât pisicile obişnuite, ajung și la 10 kg, explică cunoastelumea.ro.

Ursul Grolar este rezultat împerecherii dintre o femelă de urs polar și un mascul grizzly. În 2006, Jim Martell, un vânător de Idaho, a găsit și împușcat un urs polarhibrid în apropiere de Insula Banks, Arhipelagul Arctic Canadian. Martell a scos vânatul la licitație și la vândut pentru suma de 45.450 dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Sunt cele mai CIUDATE animale! Este jumătate DELFIN, jumătate BALENĂ! Imagini care îți dau FIORI