Antena Meniu Search
x

Ești în magazin și nu ai timp să probezi HAINELE? Cel mai simplu TRUC! Cum îți dai seama PE LOC dacă îți vin BLUGII!

Cel mai simplu truc! Cum îți poți da seama dacă îți vin blugii atunci când ești pe fugă! În niciun caz nu trebuie să mergi la cabină!

Cel mai simplu truc! Cum îți poți da seama dacă îți vin blugii atunci când ești pe fugă! În niciun caz nu trebuie să mergi la cabină!

Tot ce trebuie să faci este să tragi fermoarul blugilor și să cuprinzi gâtul cu talia lor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii ți se potrivesc. Această metodă nu este, însă, eficientă dacă alegi jeanși cu talie înaltă sau cu talie foarte joasă. Este bine să te asiguri dacă ți se potrivește și lungimea pantalonilor. Pur și simplu pune-i în fața taliei și vezi până unde ajung. Vezi în filmulețul de mai jos ce trebuie să faci pentru a vedea dacă blugii ți se potrivesc, fără să îi probezi, informează unica.ro

Dacă vrei să faci o investiție pe care să nu o regreți, nu uita să te uiți la etichetă! Mărimea ar putea fi înșelătoare! Dacă nu vrei să aplici trucul și ai timp la dispoziție, te sfătuim să iei două mărimi diferite care crezi că ar putea să îți vină și probează-le!

Nu uita că blugii de culoare închisă avantajează orice siluetă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ești în magazin și nu ai timp să probezi HAINELE? Cel mai simplu TRUC! Cum îți dai seama PE LOC dacă îți vin BLUGII!