Antena Meniu Search
x

A băut zilnic 7 LITRI de energizant! Iată cum arată după acest EXPERIMENT!

O mamă şomeră care cântăreşte 165 de kilograme riscă să îşi piardă vederea după ce a consumat 28 de cutii de ENERGIZANT zilnic.

O mamă şomeră care cântăreşte 165 de kilograme riscă să îşi piardă vederea după ce a consumat 28 de cutii de ENERGIZANT zilnic. 

Potrivit Antena 3, Lena a consumat peste 3.000 de calorii zilnic doar din băutura energizantă şi nu şi-a dat seama de pagubele pe care le creea asupra organismului până în iunie 2015, când s-a prăbuşit. Doctorii au descoperit că a făcut hipertensiune intracraniană idiopatică.

Femeia cheltuia 450 de lire pe Red Bull din cei 1800 cât primea lunar ca ajutor de şomaj, scrie DailyMail. "Consumam cam 28 de cutii de Red Bull pe zi şi luam masa o singură dată noaptea. Deobicei mâncam fast-food sau paste. Am trei copii, unul cu nevoi speciale, şi nu aveam timp să gătesc. Am avut migrene şi dureri de cap timp de vreo cinci ani, dar le-am ignorat şi am luat pastile. Apoi mi-am pierdut vederea şi nu am putut să mă ridic din pat şi am fost internată şase zile", a povestit Lena.

Medicii spun că ea trebuie să slăbească 45 de kilograme pentru a ţine simptomele sub control. De când a fost spitalizată pe 18 iunie a renunţat complet la Red Bull şi a slăbit 12 kilograme, însă acum vrea ca autorităţile să o ajute să slăbească şi restul greutăţii. "Nu vreau o operaţie, dar cred că ar trebui să ajute oamenii ca mine şi să îi motiveze - ca într-o tabără militară", a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » A băut zilnic 7 LITRI de energizant! Iată cum arată după acest EXPERIMENT!