Antena Meniu Search
x

A dat norocul peste ea la 70 de ani! Cum s-a îmbogățit o femeie peste noapte cu 3 milioane de euro

O septuagenară din localitatea Morón de la Frontera (Sevilla), cu o pensie de 700 de euro pe lună, va moşteni peste 3 milioane de euro

O septuagenară din localitatea Morón de la Frontera (Sevilla), María del Carmen Gordo Galán, cu o pensie de 700 de euro pe lună, va moşteni peste 3 milioane de euro. Cum a fost posibil?

Femeia de 70 de ani a rezultat dintr-o relație extraconjugală, după ce mama sa a trăit o poveste de dragoste cu un spaniol bogat,  pe vremea când lucra ca menajeră în casa afaceristului. Din această relație adulterină  s-a născut un copil. Fiica menajerei a solicitat un test ADN, după ce nu a mai suportat mai multe zvonuri care circulau prin sat. În urma analizei, medicii au demonstrat că reclamanta chiar este fiica bogătașului, mort în urmă cu 30 de ani.

Martorii susţin că paternitatea în acest caz era cunoscută în sat, dar că nu fusese şi recunoscută pînă în momentul de față.

Avocatul  Maríei del Carmen Gordo Galán a declarat că nu există dubii privind rezultatele testului, iar compatibilitatea dintre reclamantă și afacerist este de 99,99 la sută, potrivit El Mundo. Fiica nelegitimă a bogătașului va intra în sfârșit în posesia averii uriașe, după ce a umblat mai bine de cinci ani prin tribunale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » A dat norocul peste ea la 70 de ani! Cum s-a îmbogățit o femeie peste noapte cu 3 milioane de euro