Antena Meniu Search
x

A livrat câteva sute de scrisori cu doi ani întârziere. Cum a fost pedepsit poştaşul

Un poştaş britanic a livrat cu o întârziere de doi ani câteva sute de scrisori

Un poştaş britanic a livrat cu o întârziere de doi ani câteva sute de scrisori. După ce epistolele pe care trebuia să le livreze au ajuns la destinaţie cu întârziere, funcționarul a fost suspendat.

Aşa se face că unul dintre clienţi a primit abia acum un cec pe care îl câştigase la pariuri sportive în martie 2013, scrie The Mirror. Totuşi, britanicul în vârstă de 56 de ani este de părere că vina nu îi aparţine doar poştaşului, iar acesta nu ar trebui să fie unicul tras la răspundere.

"Chiar dacă Royal Mail nu poate fi condamnată pentru o infracţiune, poate fi, cu siguranţă, trasă la răspundere pentru faptul că a avut nevoie de doi ani pentru a rezolva problema", a afirmat Tim. "Îngrijorarea mea este că multe alte scrisori s-au pierdut. Sunt sigur că nu sunt singura persoană afectată de acest lucru", a adăugat bărbatul.

Potrivit sursei citate, Royal Mail a demarat o anchetă internă în acest caz, precizând, însă, că "aceste incidente sunt extrem de rare".

"Le cerem scuze tuturor clienţilor care au fost afectaţi de acet incident. Scrisorile întârziate vor fi livrate destinatarilor, împreună cu un mesaj în care le explicăm motivul întârzierii şi în care le precizăm pe cine să contacteze în caz că au mai multe informaţii de oferit", a declarat un purtător de cuvând al instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » A livrat câteva sute de scrisori cu doi ani întârziere. Cum a fost pedepsit poştaşul