Antena Meniu Search
x

A mâncat șase zile doar furnici negre. Ce s-a întâmplat DUPĂ este de necrezut

Un bărbat a mâncat aproape o săptămână numai furnici negre, în acest timp apropiații crezând că a murit

Un bărbat a mâncat aproape o săptămână numai furnici negre, în acest timp apropiații crezând că a murit. Australianul în vârstă de 62 de a recurs la această soluție extremă de supraviețuire, după ce s-a rătăcit de fratele său cu care plecase la vânătoare.

Bărbatul a fost dat dispărut încă de miercurea trecută și căutările s-au dovedit fără succes vreme de șase zile. Speranțele să fie găsit în viață într-un mediu atât sălbatic și în condiții meteo extreme erau foarte mici, însă minunea s-a petrecut și echipele de salvare l-au găsit marți, 13 octombrie, adăpostit sub un copac. Potrivit poliției locale, Reginald Foggerdy se afla într-o stare avansată de deshidratare și începuse să aibă iluzii.

"Era extrem de cald, zona era pustie și la mare depărtare de orice așezare umană, majoritatea oamenilor nu ar fi supraviețuit în aceste condiții", a spus un oficial al Goldfields Police, scrie IT News.

Reginald Foggerdy a reușit să se salveze mâncând furnici negre. A fost dat dispărut după ce plecase la vânătoare cu ratele său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » A mâncat șase zile doar furnici negre. Ce s-a întâmplat DUPĂ este de necrezut