Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A MURIT! Milioane de ROMÂNI l-au admirat la TV!

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la vârsta de 75 de ani, într-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa, a anunţat un purtător de cuvând al acestui centru medical

de Redactia Observator

la 05.09.2015 , 17:24

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la vârsta de 75 de ani, într-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa, a anunţat un purtător de cuvând al acestui centru medical. 

Potrivit relatărilor din presa internaţională, Chandra Bahadur Dangi, care avea o înălţime de 54,6 centimetri, era bolnav de pneumonie.

Acesta a murit după trei ani de la primirea, pe 26 februarie 2012, a titlului de cel mai scund om din lume, din partea organizaţiei Cartea Recordurilor Guinness. Înainte de a primi acest titlu, Chandra Bahadur Dangi nu a părăsit niciodată satul în care locuia, informează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, Chandra Bahadur Dangi a călătorit în diverse ţări, uneori împreună cu cel mai înalt om din lume, turcul Sultan Kösen, care are o înălţime de 2,51 metri.

Chandra Bahadur Dangi nu a fost doar cel mai mic bărbat din lume, ci şi cea mai mică persoană din lume. Cel care a deţinut acest record înainte, cu o înălţime de 57 de centimetri, Gul Mohammed, a murit la 40 de ani, în 1997.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » A MURIT! Milioane de ROMÂNI l-au admirat la TV!