Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un astrolog a stabilit ce cosmetice ni se potrivesc în funcţie de zodie

Fiecare femeie are un produs cosmetic preferat care nu îi lipseşte niciodată din geantă. Fără să ştim, această preferinţă ar putea fi determinată de zodia în care ne-am născut. Este opinia unui astrolog american care a dezvăluit ce cosmetice ni se potrivesc în funcţie de zodie.

de Redactia Observator

la 27.03.2019 , 18:42

Fiecare femeie are un produs cosmetic preferat care nu îi lipseşte niciodată din geantă. Fără să ştim, această preferinţă ar putea fi determinată de zodia în care ne-am născut. Este opinia unui astrolog american care a dezvăluit ce cosmetice ni se potrivesc în funcţie de semnul astrologic sub care am venit pe lume.

Fiecare femeie are un produs cosmetic preferat care nu îi lipseşte niciodată din geantă! Fără să ştim, această preferinţă ar putea fi determinată de zodia în care ne-am născut. O spune un astrolog american care a dezvăluit ce cosmetice ni se potrivesc în funcţie de semnul astrologic sub care am venit pe lume.

Este scris în stele că femeile nu mai pot trăi fericite fără produse de înfrumuseţare. Iar un astrolog american a reuşit să facă legătura dintre cosmetice şi zodiile în care sunt născute cele care le folosesc.

Vezi și

Katie Huang susţine că nativele din zodia Berbec nu ies niciodată din casă fără un produs special pentru conturarea sprâncenelor.

Femeile din zodia Taur doresc ca pielea lor să arate impecabil, motiv pentru care îşi aplică regulat măşti pentru faţă.

Nativele Gemeni, în schimb, sunt atente ca manichiura lor să fie mereu perfectă, iar oja nu le lipseşte din portfard.

Femeile Scorpion, alură misterioasă

Balsamul de buze în nuanţe calde este alegerea femeilor născute sub semnul Rac. Iar cele din zodia Leu doresc să-şi scoată în evidenţă pomeţii cu ajutorul unui bronzer.

În schimb, pentru Fecioare este esenţial să aibă un ten fără imperfecţiuni, motiv pentru care produsul lor preferat este gelul de curăţare.

Dornice să aibă buze perfecte cu un aspect natural, Balanţele au mereu un scrub special pe care şi-l aplică ori de câte ori este nevoie.

Cunoscute pentru alura lor misterioasă, femeile Scorpion nu pleacă nicăieri fără mascara.

Femeile din Vărsător şi Peşti, atenţie sporită la ochi

Nativele Săgetător au mare grijă ca machiajul lor să arate impecabil, astfel se asigură ca spray-ul special pentru fixare este nelipsit din trusă.

Mereu îndrăzneţe, femeile Capricorn aleg întodeauna rujul în culori puternice, în timp ce nativele Vărsător îşi doresc ca ochii lor să iasă în evidenţă cu fardurile potrivite.

Şi cele născute sub semnul Peştilor vor să aibă o privire pătrunzătoare, doar că ele optează pentru un machiaj cat-eye cu tuş negru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Un astrolog a stabilit ce cosmetice ni se potrivesc în funcţie de zodie