Atenție la USTUROIUL pe care îl cumperi! E înălbit și plin de substanțe toxice
Usturoiul din comerț este plăcut ochiului, dar nu şi organismului
Usturoiul din comerț este plăcut ochiului, dar nu şi organismului
80% din usturoiul comercializat în toată lumea provine din China și este foarte ușor de recunoscut.
Specialiştii susţin că acest usturoi este pulverizat cu substanţe chimice care îi stopează creşterea, îl albește şi îi distruge dăunătorii. Mai mult, cultivatorii chinezi tratează usturoiul cu o substanţă foarte toxică, bromură de metil. În concentrații mari, această substanță poate provoca consumatorului afecţiuni respiratorii grave, putându-i fi afectat, de asemenea, și sistemul nervos central.
Usturoiul din China este păstrat la temperaturi foarte scăzute şi depozitat pe perioade lungi de timp.
Doar 15 minute! Ce se întâmplă dacă ții UNGHIILE în SUC de PORTOCALE cu USTUROI PISAT
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰