Antena Meniu Search
x

Au comandat trei fripturi și cartofi prăjiți, dar au chemat poliția când au văzut nota de plată

Trei studenți din Japonia au chemat poliția când au văzut nota de plată după ce au comandat trei fripturi într-un restaurant din Veneția.

Trei studenți din Japonia au chemat poliția când au văzut nota de plată după ce au comandat trei fripturi într-un restaurant din Veneția.

Cei trei studenți de la Universitatea din Bologna au mers la restaurantul Osteria da Luca, din Veneția, unde au comandat trei fripturi și cartofi prăjiți. Cei trei nu au consumat băuturi alcoolice, ci apă, însă, la sfârșit, susțin că li s-a adus o notă de plată de 1.145 lire sterline, scrie Daily Mail.

Marco Gasparinetti, resposabilul unui grup pentru drepturile civile, a declarat că stundeții au chemat poliția și au depus o plângere.

Cazul a ajuns și în atenția primarului orașului, Luigi Brugnaro, care a scris pe Twitter, că va verifica plângerea depusă de studenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alți clienți au scris, în comentarii legate de acest restuarant, că au taxați cu 8 euro pentru suta de grame de fructe de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Au comandat trei fripturi și cartofi prăjiți, dar au chemat poliția când au văzut nota de plată