Avertisment! Iată ce poţi păţi în această noapte. Vine APOCALIPSA EMOŢIONALĂ

Publicat: 29.08.2015, 10:06.
Actualizat: 29.08.2015, 10:09

Această noapte va avea o mare influenţă asupra stării noastre psihice. Un fenomen astronomic ne va afecta emoţional

Această noapte va avea o mare influenţă asupra stării noastre psihice. Un fenomen astronomic ne va afecta emoţional

În data de 29 august va avea loc un fenomen care are loc doar o dată pe an. Acesta va produce o furtună emoţională de proporţii! Vom simţi cu toţii efectele, căci ne vor fi afectate stările psihice, sentimentele şi visele. „Vinovată” pentru apocalipsa emoţională de sâmbătă este Super Luna care intră în semnul zodiei Peşti, aflată sub influenţa lui Uranus!

Conjuncţia Luna-Uranus poate duce la emoţii puternice, din cauza unei energii astrale mai puternică decât de obicei. Cei care au capacităţi paranormale se vor putea bucura pe deplin de ele, căci vor accesa energii nebănuite. Apariţia Super Lunii este un moment bun pentru a lăsa magia în vieţile noastre şi să credem că dorinţele noastre se vor împlini.

Vom experimenta în această zi stări de calm, datorită unei clarităţi extraordinare pe care ne-o vor dărui astrele. Luna Plină de sâmbătă ne ajută să vedem realitatea în moduri incredibile, căci stările noastre interioare se vor reflecta şi asupra relaţiilor cu cei din jur.

CITEŞTE ŞI Horoscop TOAMNĂ 2015. Previziuni MAYAŞE pentru toate zodiile

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.